• Veronika

    Stockholmsbrudar 27/8 2005?

    Sep brud
    21 passar jättebra för då är Christoffer ändå borta hela kvällen!
    Jag slutar 16.30 och inne i stan till ca. 17.00. Här kan du se hur jag ser ut: veronika.mine.nu/brollop titta under "Bruden".

    Jag tror inte jag vet vad du heter...

  • Veronika

    ~ 27 Aug ~
    Ok, då möter jag dig vid ingången från tåget. Om du går bro-vägen så möts vi på övre plan. Vilken tid tycker du då? Gärna eftermiddag för jag är väldigt morgontrött, speciellt på helgen... :D

  • Veronika

    vronk
    Vad kul! Var ska ni gifta er?
    Det är bara att hänga med på någon av träffarna, som ~ 27 Aug ~ föreslog!

  • Veronika

    vronk
    Har du någon bild på klänningen?
    Vi ses utanför Panduro på Kungsgatan. Jag kommer vara där 17.00 eller strax efter, beror på tågen...

  • Veronika

    Anna Klara
    Jättekul och du vill följa med den 5:e! Jag ska också ge min blivande en t-shirt i morgongåva, fast på den ska det stå "Just Married!" Och så ska jag köpa en till mig själv också... Sen ska vi ha dem när vi åker på bröllopsresa till Florida!
    Om du bor i Bergshamra bor vi ganska varann, för jag bor i Täby!

  • Veronika

    vronk
    Nej, jag var inte i bröllopsbutiken den 29e, så det måste varit någon annan du sett!
    Vi kan vänta på dig utanför Panduro! Då säger vi typ kvart över 5. Har du någon bil datt skicka så jag vet vem jag ska leta efter?

  • Veronika

    Sep brud
    Maila mig ditt telefonnummer då: vera_hippo@hotmail.com
    vronk kommer vid typ kvart över (som du kanske såg) så vi får vänta in henne. Panduro har öppet till halv 7 så vi hinner lugnt!

  • Veronika

    Anna Klara & ~ 27 Aug ~

    Vad roligt! Då ses vi den 5 mars i Täby Centrum, ingången där uppe vid busstationerna. Ska vi säga klockan 14.00 passar det er? Då kan man sova ut om man vill, man hinner äta lunch och man hinner göra något efter om man vill. Är det en ok tid?

    Anna Klara
    Heter du Anna Klara eller är det bara din BT-nick?

  • Veronika

    Anna Klara
    Vad bra, hoppas det passar ~ 27 Aug ~ ockå! Om du inte såg länken innan så skickar jag den igen veronika.mine.nu/brollop under Bruden finns en bild på mig (sminkar och i perfekt solljus visserligen, men jag ser nästan ut så!). Så vet du vem du ska leta efter...

  • Veronika

    vronk
    vi kan väl hitta nån annan dag helt enkelt! Är det något speciellt du vill kika på eller vill du bara träffas för att gå igenom lite? Jag skulle vilja titta lite på brudbuketter, för jag känner att jag inte rikigt har koll på hur min ska se ut. Vad säger du, vill du springa på stan och titta på brudbuketter med mig? Kanske nån annan kan hänga på också!

Svar på tråden Stockholmsbrudar 27/8 2005?