Inlägg från: Jojoo |Visa alla inlägg
  • Jojoo

    Nån som har eller haft gallsten?

    Hej alla!

    Här är en till med gallstensbesvär. Har läst hela eran konversation och det känns bra att veta att man inte är ensam med alla dessa fruktansvärda smärtor. Även om det såklart inte är kul att det är fler som lider.

    För min del så har jag sedan i december vetat att jag har gallsten efter ultraljudsundersökning och väntar fortfarande på operationstid. I fredags fick jag veta att sjukhuset som skulle ha gjort operationen i slutet av april inte kan göra den eftersom att de inte kan göra en titthålsoperation på mig. jag har väen genomgått en sån där röntgen där man åker in i ett rör (blä ) De behöver alltså öppna upp hela härligheten (uurk) och göra en stor operation på grund av att min galla är i såpass dåligt skick. Så imorgon tänkte jag ringa sjukhuset och kolla när de tänker göra operationen. Om nu min galla är i så dåligt skick så borde det väl gå undan nu?

    Usha.

    I min dagbok på min hemsida kan ni läsa mer om mina vedermödor med gallan www. livsvinst .se (ta bort mellanslagen så går det bra att komma in på sidan)

    Kram till alla och lycka till!

Svar på tråden Nån som har eller haft gallsten?