• na76

    Ny träff i Linköping

    Hej

    Jag kan den 2-3/4. Den 19/-20/3 ska jag vara i Göteborg. Än så länge har jag inget bokat den 7/-8/5 men det är Kristi flygare då så det kan ju hända att man tar långledigt och gör något.

    Nu har jag bestämt mig för att ta tårtan från Schelins konditori och har bokat deras trapp ställning. Det lutar åt chokladmousse tårta. Inbjudningskorten är skickade och det har börjat inkomma anmälningar.

  • na76

    Hej

    Den 3/4 blir bra. Min sambo är borta den helgen så eventuellt kan vi vara hos mig.

  • na76

    Hej

    Ska bara kolla med min sambo att det är ok att vara här, borde inte vara något problem. Vi har inga katter, min kille är också allergisk. Det enda vi har är lite dammråttor, hoppas ni står ut för jag kan inte lova att det är nystädat.

  • na76

    Hej

    Jo ni är välkomna hem till mig. Funderar på om vi skulle göra som hos Lottis och käka pizza. Finns en pizzeria här i närheten. Beroende på när vi träffas så får vi antingen hämta pizzorna eller ta hemleverans (efter kl tre). Jag vill inte lägga ut min adress här så bäst är nog om vi möts på något ställe här i närheten alt pizzerian om vi ändå måste hämta pizzorna själva. Vad tycker ni?

  • na76

    Hej

    Låter som om de flesta är intresserade av pizza, vi fixar kaffe/te till de som vill ha det. Pizzerian jag tänkte på var Marcus pizza. Den ligger på Bielkegatan 2b (nära övergångsstället vid bussarna vid resecentrum). Hittills är det Sandella, Marfa, Calice, Brud i sina bästa år och Delphi som är anmälda. Tror även Lottis kommer.

  • na76

    Hej

    Om ni föredrar det kan vi kanske ta hemleverans av pizzan från pizza express, risken är att den blir kall när vi går mellan Marcus pizzeria och där jag bor. Marcus levererar inte hem förräns efter klockan tre.

    Calice hade du något problem med pizza express?

  • na76

    Hej

    Tessan05: Tråkigt att du inte kan komma. Dom som kommer hittills är Delphi, Brud i sina bästa år, Sandella, Calice, Marfa, Lottis2. Har jag glömt någon? Någon annan som vill med? Vi ses utanför Marcus pizzeria. Antingen äter vi hemma hos mig eller där för att sen gå hem till mig, beroende på vad ni känner för.

  • na76

    Hej

    Calice och brud i sina bästa år: Ta gärna med er era saker (så mycket som ni orkar bära).

    Jag är jättenyfiken på vad ni alla har. Jag borde ha ett halvfärdigt festprogram i min dator. Det kan ni få titta på samt allt annat som jag har hemma. Välkomna alla.

  • na76

    Hej

    Det var roligt att ha er här på besök. Ser fram emot nästa träff.

    Delphi: Hoppas din farfar blir bättre snart.

Svar på tråden Ny träff i Linköping