Inlägg från: Bridezilla ; ) |Visa alla inlägg
  • Bridezilla ; )

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hej, nu har jag "hittat" er igen. Hade jätte gärna träffat er ikväll men skall på ansiktsbehandling och vet inte riktigt när jag är klar.

    Vet någon om det finns något sjökort över sth skärgård (sandhmn) på nätet som man kan ladda ner??? Skall användas till inbjudningarna som vi förhoppningsvis skall få klara i helgen.

  • Bridezilla ; )

    Hoppas ni hade treligt igår tjejer.

    Tack så jätte mycket för länkarna till sjökorten. Vi kommer att ha sjökortet som en vattenstämpel på infobladet som följer med inbjudan.

    Sep brud:
    Angående transporten så kommer vi att boka taxibåt från Stavsnäs. Först kommer vi att ha en båt där vi, präst, tärnor, bestmen, dj, fotograf kommer att åka, sedan kommer det gå en båt för gästerna någon timme senare. På båten kommer vi att servera bubbel och något tilltugg. På natten kommer vi också ha en taxbåt som går till Stavsnäs, som kommer att passa med Sl:s buss som går till Slussen.

    Vi har även bokat ca 35 sängplatser för dem som vill sova över. Vi hoppas att det blir ganska många som sover över då vi kommer att ha frukostbuffé med presentöppning morgonen efter.

    Båttaxin kostar 75:- per person ut och 150:- per person hem på natten. Övernattningen kostar mellan 250:- och 400:- per person. Ev. kommer gästerna själva att få stå för denna kostnad, eller är det för sniket av oss??

    Gällande fotografen så kommer hon att komma hem till oss i stan på förmiddagen och vara med hela dagen fram tills festen har börjat. Själva porträttfotograferingen kommer att ske innan och efter vigseln på Sandhamn.
    Har du fler frågor får du gärna maila mig: VicktoriaN@hotmail.com

  • Bridezilla ; )

    Skrutthumlan:
    Vi har samma problem, har dock inte bokat resan än gör det idag eller nästa vecka, har inte riktigt bestämt oss med vilket bolag vi skall resa. Hos Resia är det inga problem. Man betalar en del av resan innan bröllopet sen kommer man in dagen innan man åker och betalar resten med presentkort.

    Var skall ni åka?

  • Bridezilla ; )

    Skrutthumlan:
    Japp, Resia säljer Apollo. Du kan även dela upp resa räntefritt och betala med presentkorten när Ni kommer hem från semestern.

    Vi kommer nog att åka med MISR Travel. Vi kommer att åka en månad till Egypten. Vi kommer bla att vara i Kario, Hurghada, El Ouesir, Nilen kryssning mellan Ashwan och Luxor, Marsa Alam, ökensafari och massor med dykning m.m.

    Nackdelen med MISR Travel är att de är ett litet resebolag och inte har presentkort men vi har pratat med en tjej där och vi kommer att lösa det på något sätt.

  • Bridezilla ; )

    Emilia:
    Vår resa, som vi troligtvis kommer att beställa, kostar 16790:- per person. Då ingår alla resor, utflyker och på vissa ställen/hotell all inclusive.

  • Bridezilla ; )

    Vilka fina hemsidor Ni har. Tror minsann att jag och min sambo får sätta oss ner och lära oss hur man gör.

    Gällande "bröllopsvalsen" tycker jag att man kan göra precis som man vill. Vi har inte kommit så långt i planeringen.
    På min systers bröllop hade de en arabisk magdanslåt som bröllopsvals, min syster är magdansös. Ni skulle sett vilket röj det blev. Alla flög upp efter en liten stund och ville dansa magdans. Man hade tyvärr inte hunnit plocka undan borden efter middagen så för att alla som ville dansa skullle få plats började folk själva bära runt borden. Glömmer aldrig den synen, massor av folk som dansar hejvillt, vissa med ett guppande bord ovanför huvudet...

    Jag har precis blivit sjukskriven i två veckor (inget smittsamt) och blivit ordinerad att hitta på saker som inte har med mitt jobb att göra - så finns det några blivande brudar som har lust att ses på dagtid och snacka bröllop?? Hör av dig på VicktoriaN@hotmail.com

  • Bridezilla ; )

    Planerna går framåt. Harbestämt kläder till killen och bestmennen. Lite trixigt då alla inte bor i Stockholm.

    Ni som har lust får jätte gärna komma förbi och kika på vår vigsel. Båtar går från Starndvägen och Stavsnäs.

    14 maj - Karenina72
    28 maj ? Skratt-maja
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    18 juni - Shalimar
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn
    19 augusti ? lillsmurf 14:00 Hedvig Eleonora Stockholm
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla 15.30 Sandhamns kapell, Sandhamn
    20 augusti - Hetta
    27 augusti - Veronika 17:00 Djursholm kapell (Djursholm)
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    3 september ? Emilia, kl.16:00 i Vaxholms Kyrka.
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia

  • Bridezilla ; )

    Hej alla tjejer, Hoppas att alla ni som gifter er snart får en helt underbar dag.

    Har varit lite anonym ett tag - haft mycket annat att tänka på. Planeringen har dock rullat på och mycket är fixat. Hämtade klänningen i lördags - superfin.
    Idag är det exakt tre månader tills vi gifter oss. Mer än hälften av gästerna har svart på inbjudan och alla utom en har tackat ja - jätte skoj.

    Lite tråkigare nyhet fick vi dock idag när jag pratade med skattemyndighten. Vi får inte heta det vi vill heta i efternamn. Enligt namnlagen får man inte heta efternamnen växelvis - jätte trist. Så nu vet vi inte vad vi skall heta i efternamn....

  • Bridezilla ; )

    Hmm - svarat på inbjudan menar jag...

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!