• Popcorn

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Såja Shalimar, ta det lugnt och andas djupt...

    Jag hoppas att du kan hämta den i morgon, men det blir lite tajt om tid om jag ska hinna se den nu för på söndag åker jag till Bryssel med jobbet och blir borta ända till nästa fredag. Hur som helst så vill jag gärna se den så snart som möjligt!

  • Popcorn

    Hej tjejer! Jag har inte synts här på ett tag för jag var utomlands på tjänsteresa hela förra veckan och nu jobbar jag mest... Det blir i alla fall en liten uppdatering.

    14 maj - Karenina72 15:00 S:ta Maria domkyrka, Visby
    28 maj ? Skratt-maja 15:00 Alla Helgona kyrka, Nyköping
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    11 juni - Sandflickan, 16.30 Seglora kyrka
    11 juni - ELA, Salems kyrka 15,45
    18 juni - Shalimar, 14.00 i Västanfors kyrka i Fagersta
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn, utomhus vid Nynäs Havsbad kl. 16
    19 augusti ? lillsmurf 14:00 Hedvig Eleonora Stockholm
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge - 15,30 Såstaholm
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla 15.30 Sandhamns kapell, Sandhamn
    20 augusti - Hetta 14:30 Mörtsjöåsen
    27 augusti - Veronika 17:00 Djursholm kapell (Djursholm)
    27 augusti ? Skrutt-humlan, 15.00 Nässja kyrka, i Vadstena.
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    27 augusti - Malin
    3 september ? Emilia, kl.16:00 i Vaxholms Kyrka.
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter Ersta Kyrka, (ingen tid än)
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia, kl 16.00 ASA Kyrka

  • Popcorn

    Hej Emilia! Hur har det gått med smyckesletandet? Jag blev faktiskt lite inspirerat av dig så jag har gjort ett hänge (till en lite kraftigare silverkedja) och långa örhängen med silver och bergskristall.

  • Popcorn

    Emilia: Jag har inga bilder än, men visst skulle jag kunna ta och maila dig. Du får dock ge dig till tåls till i kväll/helgen!

    Apropå skor har jag också köpt skor nu, och även om jag också skulle vilja se Wallinskorna så kunde jag inte låta bli att köpa ett par skor från Don Donna. De har också (för?) hög klack, och jag kommer att köpa ett par till (låga/lägre) att byta med. Skorna jag föll för är ett par vita skinnskor med lite lätt pärlemoreffekt i skinnet (låter mystiskt...) och med lite rynkeffekt fram på tån. Jag gillar dom jättemycket!

  • Popcorn

    Emilia: Nu har du fått mail med några bilder!

  • Popcorn

    Visst är det väl dags för en träff igen, eller hur? Skratt-maja föreslog onsdag i första hand och torsdag i andra hand. Jag kan dock inte på onsdag utan bara på torsdag. Vad säger ni tjejer? Ska vi ses på torsdag, dvs. den 28 april?

  • Popcorn

    Karenina72
    Skratt-maja
    Emlu
    Ev Antonia
    Popcorn

  • Popcorn

    I går fick vi för första gången se våra blivande vigselringar! De är inte riktigt klara än, men eftersom vi var lite osäkra på hur de skulle se ut i verkligheten (egen design) så ville vi titta på dom en gång innan de satt igång med slutfinishen. De är maffiga (min väger 19 gram och min blivandes 22 gram) och det var såååå kul att se dom! Tihi... jag ler så fort jag tänker på dom .

  • Popcorn

    Emilia: Våra ringar är i vitguld och eftersom förlovningsringarna är i silver så byter vi ut dom helt. Det är lite därför som det blir så breda ringar - vi/jag har ju ingen förlovningsring att ta hänsyn till.

    Eftersom vi träffades genom dykningen och vi båda älskar havet så ville vi ha en design som på något sätt - åtminstone för oss även om det inte är jättetydligt för alla - påminner oss om det. Min ring är 10 mm bred varav 3 mm, delen längst in, har fått en struktur som liknar ett glittrande hav. Guldsmeden har fått fräsa ytan för hand. Ovanför "horisonten" har jag en "sol" (dvs. en briljant ). Stenen är köpt separat på Kaplans, en sten på 0,19 carat i färgen Top Wesselton, renhet Internally Flawless. Stenen är infattad så djupt i ringen som det var möjligt, men eftersom stenen är så hög som den är var det ändå nödvändigt att den sticker upp en liten bit. Den är infattad så att den har en liten sarg omkring sig, inga klor eller liknande alltså. Tenos ring har ingen diamant och hans "hav" och "himmel" är 5 mm vardera.

    Vill du ha en lite större sten så kan det vara värt att kolla på Kaplans. Det är ofta väldigt mycket billigare att köpa en sten där än att köpa en ny via en guldsmed. Det kan också vara idé att faktiskt kolla på färdiga ringar också och eventuellt köpa en sådan och sedan bara plocka ur stenen. Det var så vi gjorde. Nu vet jag inte vilket storlek och kvalité du skulle vilja ha (originalringen är på 0,10 carat, eller?) men på t.ex. auktionen den 28 maj har de en enstensring med en sten på 0,14 carat TW och VS som har utropspriset 1 200 kr (nr 236371). Vi köpte vår sten precis för utropspriset.

  • Popcorn

    Emilia (och ni andra ): Jag träffas gärna i veckan, men efter att ha varit på semester (en sistaminuten till Kreta) i en vecka har jag ingen som helst koll på vad jag har att göra på jobbet. Det jag vet nu är att jag inte kan i morgon eller på torsdag, i övrigt vet jag inte än.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!