• Veronika

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Skrutthumlan
    I och med att vi tar ett Ticket-lån behöver inte betala förren efter resan. Vi har redan betalat 6000 i handpenning och kommer betala allt över 30000 1 månad innan avresa. Vi tar lånet på 30000 eftersom det är maxbeloppet, det kostar 295:- och 35 kronor pr månad i aviavgift så helt räntefritt är det ju inte (men det är det ju aldrig!). Eftersom vi då kommer börja betala av lånet när vi kommer hem tänkte vi nog lösa in eventuella resecheckar då. Nu har jag inte pratat med dem på ett tag, men jag har sparat mailet där vi diskuterade saken om det skulle bli problem!

    Handpenningen måste du alltså betala, lånet börjar du betala av en månad efter att du tecknat det. Så om du tar lånet 1 månad innan (då allt ska vara betalt i annat fall) börjat du betala samma månad som resan, sen bestämmer du ju själv i vilken takt du vill betala av. Men jag tänkte på en annan sak... I och med att vi öppnar ett Ticket-konto för avbetalningen borde ju gästerna kunna sätta in pengarna direkt där, istället för resecheckar! Det blir ju som en extra amortering! Kontot får ju ett nummer som vilket bankkonto som helst. Men jag har inte undersökt det mer eftersom det är ett tag kvar och gästerna inte börjat fråga om hur vi vill ha presenterna. Vi har bara sagt att vi önskar oss bidrag än så länge...

    (sorry om det blev långt...)

  • Veronika

    Skrutthumlan

    Ni kan ju alltid önska er den valuta som gäller i det land ni ska till (minns inte vilkent du sa nu...) Då kan de ju slå in sedlarna i ett litet paket så blir det mer personligt!

  • Veronika

    Provade min klänning i söndags! Den börjar verkligen ta form nu! Nästa vecka ska vi köpa rosa tyg till de sista detaljerna, sen är det bara uppläggning, foder och tyll som ska dit! Jag har några bilder på datorn, men tyvärr inga som ligger på någon hemsida som jag kan visa. Vi tog med mammas kamera så att inte Christoffer av misstag skulle kunna se bilderna!

    Imorse fick jag mail från mina amerikanska släktingar att de har bokat flyg! Och nu tittar de på klänning till sin dotter som ska vara vår brudnäbb, känns jättekul!!!

  • Veronika

    lillsmurf
    Vad roligt!

    Imorgon ska jag köpa det rosa tyget till min klänning! Sen är den nästan klar...
    Jag har äntligen lyckats bestämma mig för vilken ring jag ska ha, efter att ha ändrat mig 14 gånger... Nu blir det en med 3 stenar, jättefin och helt på min prisnivå! Jag ska beställa den i veckan eller nästa vecka tror jag...

  • Veronika

    Jag ta till tid också, så man inte behöver stå hela dan och vänta... ;)

    14 maj - Karenina72
    28 maj ? Skratt-maja
    28 maj - Gotlandsbrud
    11 juni - emlu
    18 juni - Shalimar
    23 juli - Brud05
    30 juli - Popcorn
    19 augusti ? lillsmurf
    20 augusti - Fröken W
    20 augusti - Visinge
    20 augusti - Brud 20 aug
    20 augusti - betsy05
    20 augusti - bridzilla
    20 augusti - Hetta
    27 augusti - Veronika 17:00 Djursholm kapell (Djursholm)
    27 augusti ? Skrutt-humlan
    27 augusti - Vronk
    27 augusti - JessieJa
    3 september ? Emilia
    3 september ? Sepbrud
    27 maj- 06 - Annaglitter
    27 maj -06 - Peon
    27 maj -06 - Rydén
    3 juni -06 - Antonia

  • Veronika

    Du menade säkert det, jag bara pikade lite... ;)

  • Veronika

    :p säger jag bara då...

  • Veronika

    Skulle bli en lipande, vet inte riktigt vad det där liknar men...

  • Veronika

    Bridezilla
    (fast det står bridzilla i listan men jag antar att det är samma person) Vi har landställe på Sandhamn och det hade varit jättemysigt att få kika in i kapellet under er vugsel, men tyvärr ska jag till frissan den dan och färga håret! Vi kommer vara på Sandhamn helgen innan och vila upp oss lite, synd att helgerna inte sammanföll!

  • Veronika

    malin.r
    Var gifter ni er någonstans? Vi har samma dag... Hur långt har ni kommit?

    Jag beställde min ring idag! Pirrade lite i magen faktiskt. Nu börjar det bli på riktigt. Jag får den i juni *längtar* :D Sen är det ju bara 2 månader kvar...

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!