• Popcorn

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Hetta: Jag vill men kommer inte att hinna .

    Emlu:Vi/han har inte bestämt vilken skjorta han ska ha. Han har både och, så det får nog bli vädret och spontankänslan dagen D som blir avgörande. Den ena skjortvarianten är ju betydligt styvare/tjockare än den andra (kommer dock inte ihåg vilken...). Jag har dock en känsla av att det blir smokingskjortan (han ska också ha frockcoat, väst och plastrong).

    Lillsmurf: Nu har jag sett dina skor och de är ju så underbart härliga! Jag har redan valt andra plus att Wallinskorna inte satt så bra på min fot, men de är verkligen riktigt snygga.

  • Popcorn

    skratt-maja: Jag tänkte på dig i morse när jag gick ut genom porten och kände de söta vårdofterna slå emot mig. Naturen är verkligen vacker nu och det är bara att hoppas på vackert väder nästa lördag. Jag tycker själv att det börjar närma sig för oss, men för er är det ju verkligen dags nu!

  • Popcorn

    Hetta (och alla andra): Den senaste listan med datum m.m. ligger på s. 20!

  • Popcorn

    Karenina: GRATTIS! Du vet att vi väntar på bilder va... Det där med kuvert låter som en riktigt bra idé!

    skratt-maja: Lycka till på lördag och tafsa nu inte för mycket på ringen de sista dagarna innan! Jag inser att det är svårt att låta bli och jag kommer att ha jättesvårt att låta min ring vara. Apropå det så var vi till Vasastans Guldsmedja i dag och fick se dom! Vi betalade och allt är alltså klart - inklusive gravyr -, men de ville gärna fota ringarna plus att de ska skriva ett värderings/försäkringsintyg, så vi lät ringarna ligga kvar. Vi ska hämta dom på fredag. De är rätt maffiga, min väger drygt 18 gram och min blivandes väger drygt 24 gram.
    Efter allt inledande strul för oss med att hitta en guldsmed så blev det nu till sist väldigt bra - engagerat bemötande (nästan lite för mycket, jag börjar känna mig småbesvärlig...) och ett _väldigt_ bra pris på ringarna! Det ska bli kul att se värderingen och sedan jämföra med vad vi har lagt ut kontant (har använt eget guld).

  • Popcorn

    Nu har jag också blivit hippad! I ruskigt god tid innan bröllopet dessutom. Att det blev så tidigt berodde på att det skulle vara säkert att min syster, som är gravid och ska ha barn i mitten av juli, skulle kunna vara med. Det hade jag dock inte tänkt på innan, så jag var inte ett dugg förberedd!

    Gänget ringde på hemma i lördags på förmiddagen och de fullständigt invaderade lägenheten . Några minuter senare ringde det på dörren igen och då var det en kvinna som kom som skulle lära oss magdans. För mig blev det då att byta om till magbälte, kjol och kort paljettliv. Alla var naturligtvis med, men lite extra utsatt för uppvisning m.m. blev jag ju i alla fall .

    En svettig timme senare var det dags att ge sig av och då gick färden mot en drejateljé där jag fick visa att jag minsann inte är någon hejare på att dreja...

    Därefter tog vi oss så sakta hem till min tärna där dagen avslutades med mat i libanesisk anda, mycket prat, en del fotograferande, 69 frågor (som ett led i Kärleksmyndighetens utredning angående Äktenskapslicens) och lite sällskapsspel.

    Jag var som sagt helt oförberedd men kul var det - när den första oron hade lagt sig...

  • Popcorn

    Äntligen händer det lite i tråden! Det har varit lite lugnt här på sistone...

    Vår svarsfrekvens (om du menar ja resp. nej) har varit 79,66 procent, dvs. av 59 bjudna kommer 47 personer (+ ev. två till som av speciella skäl ännu inte har kunnat svara).

    Lillsmurf: har du kollat din hotmail på sistone? Jag har mailat dig.

  • Popcorn

    Vi är som sagt rätt få med några lite oväntade (dock förståeliga) nej tack-svar, men jämnt är det i alla fall: 23 tjejer och 23 killar.

  • Popcorn

    Visst har jag det! Bilderna är inte i sig så roliga med de är tydliga i alla fall. Kolla mailen!

  • Popcorn

    Jag har förresten också lite svårigheter med att hålla tassarna borta från stället hemma där de ligger...

  • Popcorn

    Veronika: Absolut! Tyvärr har jag ingen hemsida att lägga dom på och även om jag hade det skulle jag nog inte vilja visa dom för andra än er BT-tjejer. Jag har bekanta som jag vet finns på forumet då och då och lite ska väl vara hemligt till den stora dagen .

  • Popcorn

    lillsmurf: Vi skrev nog om varandra, för jag svarade på Veronikas önskan om att se mina ringar .

  • Popcorn

    Jag hänger också gärna med på picnic! Jag kan och vill nästan vilken veckodagskväll som helst _utom_ måndagen den 27:e.

  • Popcorn

    30 juni funkar för mig också!

    Angående Shalimars bröllop i går så gick det jättebra! Jag var där och hennes bukett var bland det vackraste jag har sett! Kyrkan, omgivningarna, ring, ja allt annat var superfint också . Tyvärr så glömde vi (!!!) kameran hemma, så det blir till att vänta på deras bilder. När vi väl kom på att vi glömt kameran hade vi hunnit åka för långt redan för att kunna vända. Surt!

  • Popcorn

    GRATTIS HETTA!!! Synd att du inte kan vara med i morgon men desto roligare med ditt lilla Ps-meddelande ! När är det dags?

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!