• Emilia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    lillsmurf - Vill ju egentligen ha någon av de skora också... ;) Men vad gör man då plånboken inte riktigt medhåller om att de behövs?!

    Nu har jag ju i alla fall ett par snygga skor, och får vi pengar över kan man ju byta. blir lite avis i alla fall... fast vet ej om jag orkar ha 8cm klack en hel dag och svänga runt hela natten på dem. Men funderat på att byta skor efter vigsel vid festen, ha dessa vid vigseln (kyrka, trappa, stå upp) och sedan byta till högre klack och läckrare skor till festen.

    /Emilia

  • Emilia

    lillsmurf - Jag har ju också oftast höga klackar... men till vigseln blir det ca 5-6 cm på de skorna jag köpt (ej mätt klacken).

    Men Dinsko har en super snygg sandal med hög klack för runt 300kr som är i ivory som jag spanat på... ;) Finns även i svart, så blir det ingen brudsko av den kanske det blir sommarsko ändå.

    /Emilia

  • Emilia

    Popcorn - inte vill jag vänta tills ikväll. *nyfiken* Men antar att jag inte har något val. :)

    Fotografier kan jag absolut ordna fram.... säg bara vad ni vill se så får vi försöka fixa fotografier. :)
    * skorna
    * tärnklänning

    karenina72 - Visst blir det inte samma sak, men sedan så förväntas ju inte bruden riktigt på samma sätt att ge m2b något. Men tycker absolut det är fint att han kan bära dem på bröllopet... lite långt att vänta till nästa högtid.

    /Emilia

  • Emilia

    Jag kan träffas på onsdag denna vecka, sedan egentligen måndag-torsdag nästa vecka...

    //Emilia

  • Emilia

    Vi har ju en hemsida...
    www.germundsjo.com/brollop

    Men vad man skriver på sidan är ju väldigt olika. Har ni skickat följebrev med info till gästerna? Det gjorde inte vi så all info som ej står på inbjudan finns på hemsidan även info om hur m2b och jag träffades och förlovade oss.

    /Emilia

  • Emilia

    Tack för berömm. Ge gärna konstruktiv kretik. :)

    Antonia - Att texten är förstor när du ser den beror på att dusäkert ser den i Times New Roman? Den ska ses i Edwardien skript egentligen (ska försöka bifoga typsnittet till hemsidan). Och lägga in andra typsnitt som ger mindre text.

    /Emilia

  • Emilia

    De som börjat utforma vigselprogram m.m. och har det på datorn får gärna maila mig om ni har lusst! Står i startgroparna vi med nu...

    brudenemilia@hotmail.com

    Min m2b är iväg för sekunden med våran bestman och ska prova ut kläder... SÅÅÅ spännande! Men oj vad lång väntan det är tills jag får se min m2b i dem!

    /Emilia

  • Emilia

    Vi kommer gå och lära oss wienerwals/"bröllopsvals" hos DansComapniet. 4 lektioner på 1 1/2 timme för 600kr/st. Start 11/5!

    Kanske någon mer som är intresserad att hänga på? Vet ej om det finns platser kvar... men vore kul hur som.

    //Emilia

  • Emilia

    600kr per person för alla fyra gångerna skulle det vara.

    /Emilia

  • Emilia

    Kom på en sak... hur gör ni med önskelistor m.m. ang. bröllopspresenter?

    Gästerna har redan börjat fråga oss om detta + några har gett vinkar om att de redan fixat presenter till oss. Känns lite olustigt på något sätt - det är ju låångt kvar. ;)
    Vi vill gärna ha lite materiella saker från bl.a. DUKA som vi spanat på + lite glas m.m. vi samlar på om gästerna vill ge oss något. Sedan även bidrag/"fickpengar" till bröllopsresan eller till SanFranciscoresan senare i höst sitter ju fint... :) Men känns som sagt knepigt.

    /Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!