• Emilia

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!

    Har aktiverat våran lista på DUKA nu... även Cervera har samma system, så kommer ev. även ha lista där då de har lite olika sortiment.

    Vi har ju en "önskedikt" på våran hemsida... så hoppas alla gäster uppskattar våra tips. Hmmm... kanske borde önska oss ett nytt hus också - för inte ens nu får alla våra skålar , glas m.m. plats i lägenheten! Men vi ser ju frammåt... och hur med förvaring kommer det bli inom de närmsta åren. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Popcorn - Oj, det var inte lite. VAd blev det för material? Stenar? Berätta. *nyfiken* Spänannde om man sedan får se dem IRL. :)

    Själva kommer vi nog beställa våra på onsdag... skulle vilja ha en större sten, men kommer ej ha råd. Vi ska kolla om man senare kan komplettera på bra sätt med några extra stenar. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Popcorn - Och du tror att jag skulle veta något om stenar. ;) Har uppskrivet hemma renhet m.m. men som du skrev så är orginalet en sten på 0,10ct.

    Du får gärna rekomendera flera förslag... byta ut stenar m.m. verkar de inte ha något emot i alla fall. ;) Men min kunskap (och intresset) är inte värt att nämna brevid ditt namn! :D
    Priset är viktigt just nu tyvärr... har inte mycket att röra oss runt. Får fundera.

    Efter beskrivningen av era ringarna vill jag ännu mer se slutresultatet... förstår att ni är förväntansfulla.

    /Emilia

  • Emilia

    Vet inte om jag kan på onsdag... när skulle detta vara i så fall? Jag kommer jobba natten mellan tisdag-onsdag, så antagligen soverjag över lunch.

    Men vaknar jag tidigt kommer jag ju gärna!
    //Emilia

  • Emilia

    Bra matställe vid Östermalm? Verkar inte vara så hög fart här inne.. lillsmurf eller någon, kan ni inte sms:a mig om vad ni bestämmer så kanske jag kan lyckas möte upp direkt på plats. Dyker jag ej upp så sover jag. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Blir en liten sen lunch med min m2b istället... sedan ska vi inhandla en diamant. ;)

    /Emilia

  • Emilia

    Rydén - Beklagar, så tråkigt. Kom det oväntat? Alltid svårt när ens nära går vidare.

    Själv har jag en skrupplig farfar (+ pappas faster) som jag hoppas orkar med sommaren så han (de) får vara med i höst på bröllopet.

    /Emilia

  • Emilia

    Jag är troligen ledig större delen av onsdag och torsdag i veckan... någon som kan träffas då?

    /Emilia

  • Emilia

    Kom precis på att på onsdag börjar våran dansträning... så då är jag rätt uppbokad em/kväll.

    Men torsdag funkar vad jag vet. ;) Någon mer än skratt-maja som kan då? Ska vi ta en em/kvällsfika någon stanns? Eller lättare mat?

    /Emilia

  • Emilia

    karenina72 - Hoppas nu bara att pingsthelgen för med sig strålande väder! :D Så spännande...

    Någon mer än skratt-maja och Emlu som kan på torsdag 12/5?? Jag kan gärna tänka mig ett glas vin med dig Emlu.... ska ju jobba fredag-måndag, så det är min helg. ;)

    //Emilia

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd igen!!