• SYL

    *pinsamt* jag luktar....

    ja fyfasen, killar kan lukta bra mkt varre an tjejer.. alla torkar ju liksom inte snoppen heller plus att forhud bara ar en anda stor bakteriesamlare, blaaaaa..

  • SYL

    haha, parlsocka!! de gor ju inte det!! de bara skakar o tror den ar "ren". sen, om de har nan forhud sa drar de tillbaka den och sen kan de inte forstaaaaa vaaafor lilla gumman inte vill ga ner.. nae, arligt talat, nu har jag skramt upp mig sjalv sa jag mar illa pa riktigt.

  • SYL

    min luktar inte, han ar omskuren. helt otroligt vilken skillnad! det kan mojligtvis lukta svagt av svett om han tranat och inte hunnit duscha..
    annars sager jag nog som ovanstaende att oj den har visst varit instangd for lange, ga och tvatta sa ska du fa dig en resa du sent kommer glomma typ...
    jag brukar kanna pa mig om jag luktar (typ gatt i tajta brallor en hel dag, garna med syntetstring..) och erbjuda mig att ga och tvatta om jag marker att killen ar pa v ner..

  • SYL

    selda => Han hade nog for trang forhud! da brukar man ta bort delar el hela forhuden!

    anne pa g-kulla => dina undersokningar stammer nog hyfsat bra jag TROR att ett av de "religiosa" skalen faktiskt var renhet, att de skulle slippa infektioner som kunde uppsta. Man har ju hort otacka historier om vad som hander med killar i lumpen (urk). Sen finns det massor av andra skal axa.. Varfor amerikaner ar omskurna finns det ingen som jag kanner som kunnat svara pa an sa lange. En teori ar att manga judar som kom hit var lakare, men jag vete sjutton om den teorin haller, tror knappast det. Nagon som vet ifall katoliker ar omskurna? Manga ar ju katoliker har.. I vilket fall som helst. Anledningen till att man gor det nu ar ju enbart tradition. De pojkar som har forhud riskerar tyvarr att bli retade..

  • SYL

    den behovs ju knappt langre nu nar alla har mjuka kalsonger som skyddar. funkar val battre pa "djuren i naturen"..

  • SYL

    visst finns det medicinska skal for omskarelse, precis som eva2 sager, sa var aven mitt ex delvis omskuren av medicinska skal.

Svar på tråden *pinsamt* jag luktar....