• Pöjk

    *pinsamt* jag luktar....

    Att en kvinna ansar hårbusken för att få mer oralsex tilltalar inte de som anser att håret är där av en anledning. Men att diskutera kirurgiska ingrepp på män för att det inte luktar så gott, det går tydligen bra.

  • Pöjk

    Casiopeja:

    Lite perspektiv tack! Ni pratar om kirugiskt ingrepp i könsorganen, som inte har något medicinskt värde... Tänker er upprördheten om samma diskussion hade gällt blygdläppar.

    Av med könshåret tjejer, tro oss killar som ofta har näsa och mun där nere...

  • Meddelande borttaget
  • Pöjk

    Föra inlägget fastnade i filtret... Kanske var jag för snuskig

    Anne, viss omskärelse av kvinnor motsvararar väldigt väl omskärelse av män, dvs man tar bort förhuden och dess kvinnliga motsvarighet. Accepterar du det av traditionella skäl?

    J, jag hoppas din blivande man har stake nog att inte låta sig övertalas till något han egentligen inte vill, tex köpa köksbänkar av svart granit *rys*. Jämlikhet innebär inte att kvinnans syn på vad som är acceptabelt får råda.

    Omskärelse är för evigt, könshår växer ut efter en vecka eller två...

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Pöjk

    Tant Pernilla, där kvinnlig omsk*relse sker är det ibland kvinnorna som tar initativet. Spelar det någon roll för barnets skull?

    Det finns olika former av kvinnlig omsk*relse, en form är när man tar bort det som motsvarar mannens f*rhud, och får ung. samma konsekvenser.

    "Olika sorters omsk*relse

    a) Borttagandet av huden ovanför kl*toris (f*rhuden). Detta förfarande är i viss mån jämförbart med manlig omsk*relse, då det i båda fallen inte är någon del av k*nsorganet som tas bort. I båda fallen är det bara f*rhuden, eller det yttre hudvecket som skärs bort."

    Manlig omsk*relse av icke-religiösa skäl, började förresten på 1800-talet för att "bota" on*ni.

    Om vuxna män och kvinnor vill omsk*ra sig, får de för mig.

  • Pöjk

    Grodan, den här diskussionen gick över till att bland annat handla om hur mycket fräschar det är med omskurna män. Och då täntke jag att en manlig infallsvinkel kunde vara intressant.

    Jag ber nu om ursäkt för detta "utbrott", och låter kvinnorna - som givetvis är experter på detta med omskärelse - fortsätta att tala om för mig allt jag behöver veta om min snopp.

    Grodan, det finns inga medicinska skäl för omskärelse som överväger riskerna. Varken för kvinnor eller män.

    Att acceptera omskärelse men fördömma rakning är att sila mygg och svälja könshår...

    Rakat är bäst.

  • Pöjk

    Tant Pernilla, du är ute på djupt vatten om du försöker göra skillnad på kvinnlig och manlig omskärelse. Vilka "mekanismer" det beror på struntar barnet i. I bägge fallen handlar det om att förldrarna gör det som deras kultur förväntar sig av dem.

    Tillbaka till hårväxten: Jag förstår inte varför det är så hemskt att olika män och kvinnor gillar olika frisyrer, både uppe och nere om man så säger. Och jag vågar påstå att båda frisyrerna följer ett visst mode, och att smaken växlar. Minns ni frisyrerna på 80-talet, vem skulle vilja ha en sådan pudelfrissa idag.

  • Pöjk

    För de intresserade kan jag meddela att man INTE skall raka pungen med rakapparat.

    Annars kan ni alltid be er respektive om hjälp, kanske uppskattas?

  • Pöjk

    Jo, och det finns medicinska skäl för att operera bort livomdern, men det gör ju inte saken roligare.

    Kan det vara förhudsförträngning, har själv blivit opererad för det, dock bara ett litet snitt.

Svar på tråden *pinsamt* jag luktar....