Melina Criborn om bröllopsklänningen: "Vill inte vara vanlig"

Att välja brudklänning kan både ta tid och innebära svår beslutångest. Under premiären av ”Wahlgrens värld säsong 7” får vi se hur det gick till när Melina Criborn valde ut sin drömklänning med bästisen Bianca Ingrosso.  


Influencern Melina Criborn och artisten Jakob ”Nause” Criborns spanska drömbröllop gick ingen obemärkt förbi under sommaren 2019. Ett påkostat bröllop med fokus på lyx och glamour. Det var en kändistät tillställning som varade under flera dagar på Mallorca.

I vår kommer du få ännu mer insyn och detaljer kring allt från valet av klänning, planeringen bakom och såklart festen. I Johanna Kajsons podd ”Drömbröllop” berättar Melina ingående om bröllopet och avslöjar allt. Hennes avsnitt släpps den 13 februari men redan nu får vi tjuvkika på hur det gick till när hon valde ut sin bröllopsklänning med bästisen Bianca Ingrosso som var brudtärna och toastmaster på bröllopet.

Under första avsnittet av ”Wahlgrens Värld säsong 7” konstaterar Bianca att bröllopsklänningen är bland det viktigaste som finns med ett bröllop.

– Mycket större beslut att välja klänning än den som man ska gifta sig med. Herregud den kan man byta, inte klänningen, säger Bianca.

Förväntansfulla över hur jakten på bröllopsklänningen ska gå blev det kärlek vid första ögonkastet för dem båda. En vit spetsdröm med långt släp blev den rätta klänningen.

– Nej men asså den är helt perfekt, säger Bianca till Melina som håller med.

– Jag känner det, säger Melina.

För att göra klänningen ännu mer sagolik inför den stora dagen lades några ändringar till. I och med att bröllopet skulle arrangeras utomlands på solvänliga Mallorca väcktes även frågor kring hur bröllopsklänningen skulle passa in i ett varmare klimat.

– Jag kan säga såhär att jag kommer att dö av värme, för att jag dör av värme här inne. Kan man bygga in en fläkt inne i klänningen mellan bena? Säger Melina.

Så såg Melinas bröllopsklänning ut

Slutet gott, allting gott… Under bröllopet som ägde rum i september förra året fick man se det slutgiltiga resultatet av Melinas bröllopsklänning. Visst blev den magisk?

Bildkälla: Melina Criborn

Fotograf: Fabian Wester

stats