Tips på saker att säga till brudparet.
Tips på saker att säga till brudparet. - Foto: Foto: Unsplash

Tips på vackra ord att säga till brudparet

En bröllopsfest är fylld av glädje och kärlek. För många kan det vara svårt att komma på vad man kan säga eller skriva på ett kort till brudparet. Här kan du få tips på vackra ord att säga till brudparet.


Ett bröllop är en av de mest betydelsefulla och minnesvärda händelserna i livet, inte bara för brudparet utan också för alla gäster som får uppleva dagen tillsammans med brudparet. Det är en fest fylld med kärlek, glädje och förhoppningar om framtiden. 

Något som många bröllopsfester har gemensamt är att många av brudparets nära och kära vill dela några väl valda ord med brudparet. Men vad säger man egentligen för att fånga kärnan av detta speciella tillfälle? Bröllopstorget har tagit hjälp av ett antal personer som delar sina finaste citat och dikter om bröllop och äktenskap. 

Vackra ord till brudparet 

I Bröllopstorgets forum är det en person som efterfrågar forumanvändarnas finaste citat och dikter som handlar om bröllop, äktenskapet eller kärlek. 

”Gifta par som älskar varandra berättar tusentals saker för varann utan att öppna munnen”

”Må er kärlek alltid blomstra, och må ni alltid finna glädje i varandras närhet.”

”Jag önskar er en livstid av skratt, lycka och oändlig kärlek.” 

”Må era dagar tillsammans vara fyllda med välsignelser, och må ni alltid hitta styrka i varandra.”

”Må era hjärtan alltid vara lika sammanflätade som de är idag, och må era liv vara fyllda med glädje och frid.”

”Att älska någon är att växa tillsammans. Må ni fortsätta växa starkare tillsammans, hand i hand, genom livets alla skeden.”

”Det är en ära att få dela denna dag med er. Tack för att ni påminner oss alla om vad sann kärlek verkligen betyder.”

”Idag firar vi inte bara ert äktenskap, utan också den kärlek och glädje ni sprider till alla omkring er.”

”Detta är början på ett nytt kapitel i ert liv, ett kapitel fullt av äventyr och nya upptäckter. Må varje dag tillsammans vara ett nytt äventyr.”

”Kanske är han den ende i världen som tycker sig veta att hon är den underbaraste kvinnan på jorden. Kanske är hon den enda som uppskattar hur fantastisk han är i varje liten sak han gör och i varje liten tanke. De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger och tror att de flesta kanske missar det hos den andre. Och de förstår inte hur man kan passera den andre utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen. Han har förstått, hon har förstått - därför är vi här idag.”

Svaren ovan kommer från forumtråden: Fina citat/dikter om bröllop/äktenskap.  Ta del av hela diskussionen och var med och bidra du också! 

MISSA INTE: 

7-årig bröllopsdag: Så kan ni fira Yllebröllop

Vad kan man kasta på brudparet istället för ris? 

Det ska du aldrig göra med din förlovningsring – enligt guldsmeden

tal
/
/
stats