Inlägg från: Juni-flickan |Visa alla inlägg
  • Juni-flickan

    Fortfarande oskuld

    Jag är verkligen tveksam till tanken om att sexlivet inte skulle fungera bara för att man inte smakat på varandra förut. Sexlivet tillsammans utvecklar man ju som sagt tillsammans. Det är klart det inte klaffar rätt på en gång utan det måste få ta den tid det tar att lära känna varandra på den punkten precis som med allt annat.

    Emilia, mys med din man precis som innan med tillägget att ni nu (sen) kan låta det gå lite längre. Ha ingen speciell idé om hur det ska vara..utan ha roligt tillsammans och prova er fram. Låt saker och ting ske utan någon planering. Glöm inte att kommunicera! Tala om för varandra vad som är skönt och mindre skönt. Och det viktigaste, Ha roligt ihop!

  • Juni-flickan

    Tycker det är strongt av dig emilia att hålla på dig! Att göra det som känns rätt för dig och inte låta dig styras av omvärlden.

    Själv är jag frikyrklig men har valt att inte hålla på mig, då jag tror och hoppas att jag och min sambo kommer leva ihop för alltid. Men man kan väl säga att jag sparat mig åt honom, men att vi tjuvstartat lite ;)

    CareBear, är många av de kvinnor du varit med one night stands, så förstår jag om det inte alltid fungerat så bra med många av dem. Det gör ju sällan det första gången. One night stands är ju hyffsat överskattat. Ens sexliv är ju något som man utvecklar hos sig själv. (och tillsammans med sin partner) Om du utvecklat ditt sexliv på eget håll och kvinnan du ska ha sex med på sitt håll, så är det ju ganska liten chans att det skulle fungera bra på en gång.

    Därför tror jag inte för ett ögonblick på att det skulle på något sätt vara skrivet i stjärnorna att det inte skulle fungera bra för emilia och hennes man, utan snarare motsatsen.

    (Nu tar jag dock inte för givet att det är one night stands många av dessa kvinnor. Men jag får den känslan i det du skriver. Så förlåt mig om det inte är så.)

    Håller för övrigt med Jonnes brud. Man ger och man tar!

Svar på tråden Fortfarande oskuld