• CareBear

    Fortfarande oskuld

    Är nog inne mer på Masterminds
    linje än Juni-flickas.....

    Har hört om par som "sparat" sig för bröllopsnatten och det inte alls blivit så bra. Finns ju flera som efteråt inte fått sexlivet att funka eftersom man ju gillar så olika saker och i slutänden separerat.

    Jag är verkligen glad att jag hann "prova" ett antal innan jag gifte mig så jag visste att jag och frugan var i fas när det gällde sexet.

    Lycka till hur som helst.....

  • CareBear

    Jonnes brud

    Bara för att det funkade för dig i ditt första äktenskap så behöver det ju inte betyda att det är så för merparten som har sex första gången på sin bröllopsnatt.

    Det hjälper ju kanske inte alltid att prata om de problem man har sexuellt om man över huvudtaget inte gillar samma sker.

    Man kan troligtvis tycka att sexlivet är ok med den första man har sex med om man väntat tills man gift sig eftersom man ju inte vet hur bra sex kan vara.

    Om det däremot skulle ta slut och en sån man/kvinna som bara varit med sin fd man/fru skulle få testa lite nya människor skulle hon/han antagligen ångra valet att spara sig till efter giftermålet.

    Kan ju om jag ser till mig själv säga att kanske 20% av de jag haft sex med varit "bra" eller riktigt kompatibla med mig och resten varit blaha blaha. Skulle inte ens vilja tänka tanken på hur det skulle varit om jag sparat mig och gift mig med en av de 80%..........

Svar på tråden Fortfarande oskuld