Inlägg från: Cassiopeja |Visa alla inlägg
  • Cassiopeja

    duschproblem i simhall

    Stina S..

    Håller med dig till en viss gräns och kan förstå hur du tänker, men tycker ändå att om man har problem med att visa sig naken bland folk så kanske man inte ska gå på offentliga badhus och liknande? Jag menar, om DU har problem så ska väl inte barnen behöva stanna hemma? För ska man börja göra särskilda omklädsrum för barfamiljer så att inte barnen tittar på nakna vuxna, då kanske man även ska göra egna för lesbiska och bögar så att inte de går och tittar också..!?

    Jag är ensamstående mamma till 2 pojkar, så skulle inte jag få ta med dem in i damerna rum så skulle inte vi kunnat gå på badhus när de var mindre! Då inte i första hand för att jag tror att de ska bli antastade, utan för att även om man har fyllt 6 eller 7 så är det inte så lätt att fixa med skåp och få med alla saker i väskan m.m.! Desutom så kollar 3-4 åringar lika mycket på andra nakna människor (även av samma kön) som lite större barn! Hur skulle man göra då? Likaså kan vuxna antasta barn av samma kön som de själva så dina argument håller inte..

  • Cassiopeja

    15 år var väl att ta i... *S* Men det är ju ganska olika när ett barn är stort nog att klara en sån här grej!

    Personligen bryr jag mig inte särskilt om ifall ett barn tittar på mig om jag är på badhuset, är väl värre då om andra tjejer (vuxna) står och kollar, men jag tycker som jag skrev tidigare, att det är ju smällar man får ta om man är i en offentlig dusch ihop med andra människor!

    Kanske vore bättre att göra några privata duschar/omklädningsbås då för folk som inte vill visa sig nakna för andra?

Svar på tråden duschproblem i simhall