• Victory

    När alla vänner får barn...

    Ja, nu har nog de flesta av våra vänner barn, eller väntar barn. Bara vi (nästan)som är kvar (fastän vi nog är det par som har varit tillsammans längst i vår bekantskapskrets). Men vi vill gifta oss först och planerar att göra det nästa sommar och just nu känns det väldigt lääänge dit!

    Hjälp! Varför får man panik över sånt här!? Jag vet att man ska göra det som känns bäst för en själv men jag kan inte låta bli att känna mig stressad! Dessutom tickar den biologiska klockan obönhörligen!

    Fler som är i samma sits?

  • Svar på tråden När alla vänner får barn...
  • Victory

    >Ostbågen:
    Jag vill inte heller skaffa barn för att "alla andra gör det" utan vi kommer nog att vänta tills efter bröllopet. Det ska ju kännas rätt för en själv. Men jag är ju medveten om att umgänget med våra vänner kommer att förändras när de får barn och det är väl det jag sörjer litegrann. Jag ska verkligen försöka hålla kontakten med dem, om bara de vill fortsätta umgås. Jag är väl lite rädd att de bara vill umgås med de kompisar som också har barn.

    Sen i efterhand (om vi har turen att också få barn om 1-2 år) spelar det nog inte så stor roll längre om vi har barn i olika åldrar. De kanske får fler barn som då kommer att vara i samma ålder som våra.

    Jag får bara sån här panik varje gång ännu en kompis kommer med den stora nyheten (som igår). Det går över! Och det här året fram till bröllopet kommer säkert att gå snabbt!

  • Victory

    Tack för era kommentarer, jag känner mig lite lugnare nu! Sen kom jag på att det inte är så många av mina vänner som har gift sig så det blir ju som VÅR grej!

Svar på tråden När alla vänner får barn...