• Dippan

    Intimt problem..

    Hej allihop!

    Detta är lite privat, men så är man ju anonym här också.. och jag skulle verkligen vilja höra hur det är för andra.

    Ibland efter att jag har varit "intim" med min pojkvän så blöder jag, men väldigt lite. Jag kan också "spricka" lite grand på utsidan (svårt att förklara), men bara en halv centimeter ungefär. Inget av detta känns under själva akten, utan jag upptäcker det efteråt. Jag är absolut inte spänd eller torr eller någonting så jag vet inte vad det kan bero på.

    Jag har haft gyn undersökningar, men har inte fått något resultat pga otillräckligt prov (måste göra om hela undersökningen) och pga att de glömde skriva mitt namn på prov nummer två!!!!

    Jag ska så klart göra det igen (!!!!) men under tiden tänkte jag kolla om någon annan har liknande erfarenheter?

  • Svar på tråden Intimt problem..
  • Dippan

    Hej!

    Tack för svar!

    Nej, detta gör absolut inte ont alls, jag märker inget förren efteråt. Jag blöder ytterst lite, det är mera som några rosa flytningar och håller bara i sig ungefär 12 timmar.

    Jag är inte helt säker på vilka slags prover som skulle bli tagna. Sköterskan sa att vi skulle passa på o kolla allt: klamydia, andra infektioner, vanligt cell prov mm. Men hon glömde ju att skriva mitt namn på proverna så det blev ju som sagt inget med det! Får väl göra om det - och jag hatar sådana här undersökningar. Jag har byggt upp någon slags fobi mot det nu så jag faktiskt började gråta sist!! Lite pinsamt, men jag tycker att det är helt otroligt att hon klantade till det när on såg hur mycket jag hatade det.

  • Dippan

    Hej!

    Bacillen, det är en väldigt intressant teori som du kommer med. Sköterskan sa något om det; att det var ofarligt men om det var jobbigt så kunde man göra något slags ingrepp. Men hon var inte säker på att jag hade det.

    Förresten så fick jag resultatet från gyn-udersökningen och allt var tydligen normalt och alldeles som det skulle!! Det hade blivit något slags missförstånd med resultaten eller något, verkar lite rörigt tycker jag..

    Celia - jag spricker lite på utsidan (som Saintly sa; jag känner mig som en oskuld varje gång..)och blöder lite innefrån, mera som rosa flytningar. Det där med att spricka tycker jag känns konstigt eftersom jag är väldigt avslappnad och redo (tro mig Lilltån, inget glidmedel behövs!). Hur vet man om man har svamp? Det kliar aldrig eller så. Jag kan lägga till att jag nyligen hade ett Klamydia test som också var negativt.

    Tack för att ni svarar, tjejer!!

Svar på tråden Intimt problem..