• Lindha

    Stenungsund 2006

    Augustibrud du har mail. Det strulade lite men jag hoppas att det gick bra till slut. :)

  • Lindha

    Nu har jag pratat med Ciprian och vi ska träffa honom på måndag. Ska träffas vid fästningen i Kungälv. Spännande!
    En av mina kompisar ska nog anlita Isakssons foto. Han var tydligen jättetrevlig. Men jag tyckte att han var lite väl dyr för oss. Han skulle ha 7000kr för fotografering innan kyrkan. För 1500kr till så kunde han fota även vigsel och mingel. Men eftersom vi alla gifter oss utanför Göteborgsområdet så tillkommer milersättning.
    Har även varit i kontakt med Eva Ouirbach. Hon tar oxå 3500kr har jag för mig.
    Sen har vi oxå haft kontakt med Mats Althin. Verkar riktigt trevlig. Han tar 3000kr för 50 bilder tror jag. Vi funderade på honom först men gillade Ciprians bilder bättre.

    060603- Lyxigt att du känner en fotograf. Avundsjuk! :)

  • Lindha

    Självklart herman! Du har mail :)

  • Lindha

    Linslus har du någon bild på klänningen?
    Har ni andra oxå hittat era klänningar? Jag börjar så smått få panik för att jag inte hittat min än... snart är det bara 6 månader kvar,,,,

  • Lindha

    Augustibrud vi ska vigas kl 15.00. Har ingen aning om det är fler vigslar den dagen. Vi fick välja vilken tid vi ville.

    Havsnära ja jag tror att ni kommer ångra er! Pratade med min syssling härom dagen. Dom hade inte anlitat nån fotograf utan hennes pappa hade tagit kort på dom. Nu i efterhand så ångrar dom sig jättemycket att dom inte anlitade en fotograf. Hon menade på att bilderna är ju nästan det enda man har kvar, allt annat är minnen. Men om kompisens lillasyster är fotograf så borde ni ju få proffsiga bilder. Ni kanske kan be att hon fotar er utomhus innan vigseln? Vi kommer inte heller ta några bilder i studio men anlita en fotograf för utomhusbilder.

  • Lindha

    Jag hade valt den 12:e. Mest för att det är min födelsedag men även för att semestern brukar vara slut för dom flesta då. Den 5:e kanske är sista helgen innan folk börjar jobba och det ska packas ihop från sommarstugor och annat. Men precis som Herman säger; välj det datum som känns rätt för ER. :)

  • Lindha

    Neej jag har inte hittat min klänning! Börjar få lite panik! det är ju bara 6 månader kvar.

  • Lindha

    Jag har hittat min drömklänning på bild. Men det är en Maggie Sottero för 12500kr och det tycker jag är lite väl saftigt för en klänning som jag ska ha en dag.
    Har varit och kollat på Butik Juliana i Nygård, Dreamnette i Trollhättan, Swahns i Kungsbacka och butiken som ligger i Uddevalla. Men ingen klänning har fångat mitt hjärta. ;)
    Butikerna inne i Göteborg har väl rätt dåligt ryckte så jag drar mig för att gå dit. Har hört att dom ska vara sura och snorkiga.

  • Lindha

    Jodå det var på Madame Glaumor vi va. Va där i augusti nån gång så dom har inte hunnit få in nåt nytt tyvärr. Tror att det skulle komma i nov/dec nån gång. Och det känns lite sent för mig eftersom det oftast är 12v leveranstid på klänningarna. Vill inte stå där 1v innan bröllopet utan klänning.

  • Lindha

    Linslus jo jag har väl tänkt tanken. Men näe jag vågar inte det. För det första är jag jättedålig på engelska och sen så verkar det så himla krångligt. En tjej från "BT-gänget" beställde en, men när hon fick den såg den inte alls ut som den gjort på bilden. Hon fick i och för sig pengarna tillbax, men ändå. Nej jag vill prova min klänning innan jag bestämmer mig. :)

Svar på tråden Stenungsund 2006