• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006

    Hej! Ingen som ska gifta sig i eller runt Stenungsund 2006?

  • Svar på tråden Stenungsund 2006
  • Lindha

    Vi har nog precis bestämt oss för fotograf. Ska träffa honom någon dag och prata igenom vad vi vill ha. Känns allt lika bra efter det så spikar vi honom. Vi kommer välja; porträttfotografering av brudparet, foto av vigsel och mingel, alla bilderna på DVD plus 15-20 förstoringar. För det kommer vi få betala ca 3500kr. Vi hade egentligen bestämt oss för en annan fotograf men det blev alldeles för dyrt. Där kunde man inte välja bort albumet för att istället få fler bilder. Plus att man inte fick alla bilderna på DVD efteråt utan var tvungen att göra alla framkallningar genom dom. Nu kan vi ju framkalla alla tackkorten på tex OnOff för 1kr/st. :)

  • Augustibrud-06

    Vårt färgtema kommer nog bli blått, vitt och cremé. Men jag kommer nog bryta av med en brudbukett med röda rosor, vad tror ni om de? Funderar bara på vad de ska vara för färg på cousagen, har ngn några ideér? Blått eller rött? Eller kanske creme? Hmm...svårt de här!

    Lindha
    Vad har ni anlitat för fotograf? Det verkar vara ett bra pris ni fått!

  • Lindha

    Vi kommer nog anlita Ciprian Gorga Adressen till hans hemsida är www.ciprian.se

    Blå rosor är fina men jag tycker nog att dom ser lite konstgjorda ut. Jag hade nog valt en röd eller cremefärgad ros på cousagen.

  • Augustibrud-06

    Det var väldigt lugnt här idag! Har alla fullt upp med planering! Vi ska iväg och titta på lite bygdegårdar ikväll, hoppas vi får bokat ngt! Datumet som vi ville haft var tyvärr redan bokat på ett flertal ställen, men det får väl bli helgen efter istället(om kyrkan är ledig)...

    Lindha
    Han verkade väldigt prisvärd, fotografen ni skulle ha! Har ni hört eller sett ngt mer om honom än det som fanns på hemsidan?

  • herman

    Augustubrud-06

    Lycka till med bygdegårdarna.
    Kom gärna med lite tips imorgon om ni hittar något bra, letar fortfarande efter reservlokal ifall vår etta ej fungerar, eller om man skulle hitta något bättre...
    Räknade på catering och allt, och det blir för dyrt med tofta tyvärr.

    Tycker att det är snyggt med blå rosor, min tärna och min blivandes bestman ska ha det i sin bukett / kavajslag.
    Men om du ska ha rött är det nog snyggare med creme till honom.

  • Augustibrud-06

    Herman

    Vad tråkigt att de blev för dyrt med Tofta. Pratade också med dem igår, tyckte det såg så fint ut, efter tips av dig . Men med en hyra på 8000:-, catering från dem, personal och allt annat som kommer till med alkohol och dekoration så blev det för dyrt för oss också.
    Vad var det ni hade för lokal i första hand?

    Kommer gärna med tips imorgon! Får se om vi hittar ngt bra idag! Men flera av dem var VÄLDIGT fullbokade!

    Vad ska du ha för blommor i din brudbukett? Jag älskar blått, men är så svag för röda rosor. Jag kanske hinner ångra mig både en och två gånger med brudbuketten!

  • Augustibrud-06

    Herman
    Såg i tidigare inlägg att det var i Tjuvkil er lokal ligger. Ligger den nära havet då?

  • Linslus

    LINDAH: menar du att denna fotograf erbjöd allt du skrev för 3500? Låter ju kanon
    Vilken dag har du bokat honom?

  • herman

    Augustibrud-06

    Ja, vår lokal ligger utanför tjuvkil, i närheten av tofta, alldeles vid havet. Jättemysigt, man kan se vatten på två sidor.
    Den ägs av en idiell förening i Klv, vilket gör att de är beroende av kommunala medel, som de får reda på efter nyår om de får.
    Enda kruxet är att själva ladan inte är jättestor, vi får precis plats att äta. Men gården utanför är kanonfin, så vi hoppas på fint väder, då finns bla dansbana utomhus. Annars får man röja undan bord efter middagen.

    Jag älskar rosor av alla de slag
    Jag har tänkt mig champangefärgade i min bukett, och till min blivandes cousage.
    Och så blått till tärna, näbb och bestman.

  • Augustibrud-06

    Herman
    Vad mysigt att lokalen ligger så ni ser havet! Skulle gärna haft en lokal som ligger så, men det finns inget i närheten av Stenungsund! Får hoppas att ni får fint väder, det är skönt att kunna vara ute!

    Vad fint det låter med dina blommor! Kanske ska göra så att jag och m2b har röda rosor och de andra cremé färgade, får fundera lite på de!

Svar på tråden Stenungsund 2006