• Annica_B

    Oups, lite snabb... 2

    drea:
    Hur ser du ut?

  • Annica_B

    Vad tuffa ni är som skriver vad ni väger!! Det skulle jag AAAALDRIG skriva! Fast, ni har ju inget att skämmas för heller.

    Jag började ju med Projekt Viktväktarna-för-att-bli-bröllopsfin i måndags. Har gått jättebra, men jag är fan hungrig nästan hela tiden... Min mage vill ha fett och socker säger den.
    Fast idag är det skitjobbigt, det är ju fredag. Jag har bestämt mig för EN dag i veckan när jag får äta lite fritt (både pointsantalet och lite godis o sånt), och det får bli lördagarna. Men nu har min kropp börjat fatta att nåt är i görningen tror jag för den fullkomligt skriker efter nåt onyttigt nu! Jag brukar ALDRIG bli sötsugen förrän senare på eftermiddagen, typ runt kl tre...

    Fortsättning följer på den här historien...

  • Annica_B

    Jag har ingen aning om vad SUDUKO är...? Nån som vill förklara?

  • Annica_B

    *börjar suckande tugga på ett äpple som inte ALLS smakar som choklad eller ostbågar*

  • Annica_B

    hellokitty:
    SVAMP??? vad menar du?

    Jag röker med... *skäms lite* Jobbar på att försöka hålla det till kvällarna. Går rätt bra, men slinter ibland. Nu skulle det vara gott, tex eftersom jag _inte_ ska äta nåt godis!
    Jag började röka på "heltid" när jag höll på med en fruktansvärd bantningsdiet för c:a 3år sen. Jag fick knappt äta nånting, och jag som ÄLSKAR livets goda blev riktigt, riktigt deprimerad. Det enda jag kunde "unna mig" var helt enkelt en cigg istället. Så det blev det.
    Hur det gick? Jo, jag gick väl ner en 5kg eller nåt som jag sen gick upp igen plus att jag fastnade i rökningen. Skitbra.

  • Annica_B

    Jag är med stortuttad. 80D och jag är jättestolt över mina bröst! Tycker det är roligt att använda dem som medel för att få det jag vill. *fuling* Funkar bara på män, dock.

  • Annica_B

    hellokitty
    Hihi, ja om de sen används i kombination med blickar och smajl är det oslagbart!

    Åh, okej! Fy vad jobbigt det är med svamp... *klia* Tur att det ordnat sig! Jag hade ingen aning om att det hade nåt samband med socker..? Då borde ju jag ha svamp över hela kroppen egentligen. Fast jag har klarat mig som tur är.

  • Annica_B

    Men lilla gumman...vi är JÄTTEINTRESSERADE av dina bröst! Var inte ledsen.

  • Annica_B

    Åh vad spännande....jag ska hålla tummarna stenhårt!!!!

  • Annica_B

    Cheerful
    Om du vill kan jag kommentera din ålder. Du är vår visa gumma! Vaddå, du ville ju att vi skulle kommentera det du skrivit...? *hihi*

Svar på tråden Oups, lite snabb... 2