• Annica_B

    Oups, lite snabb... 2

    kitty
    Hahahahaha!!! Så det kan bli.... Jag gör mest sjuka saker i sömnen.

    En gång satte jag mig upp i sängen när husbandet kom in o skulle lägga sig och frågade honom "men varför har du inte kostymen???"

    Han brukar hålla hela diskussioner med mig när jag somnat på soffan (Vilket händer typ jämt). Hahaha! Han frågar en massa dumma saker och jag svarar. Sen brukar jag vakna helt av att han skrattar så han håller på att dö.... *flina*

  • Annica_B

    *ASG* Häromkvällen hade jag (som vanligt) somnat på soffan och Johan kom in och skulle testa en film som han precis bränt ut... när den där melodin började som alltid är i början av filmer, ni vet, när de där stora guldbokstäverna kommer...vet inte om det är Century Fox-filmerna eller vilket bolag... men den där trumpetfanfaren iallafall "Du-dududuuuuu-dududududu-du-dududuuuuuu..." Hahaha, går ju inte att sjunga genom datorn... Hursomhelst. Jag sov. När film-låten började (ljudet var rätt högt på tv:n) så började jag sjunga med! hur piggt och vaket som helst fast jag var superförvirrad!

    Herregud....ibland undrar man om det står rätt till...

  • Annica_B

    Absolut, kitty. Man sprättar bara upp brallan i grenen....

  • Annica_B

    Cher
    Ja jag är avis... Men jag vill bara gosa om björnen har kostym på.

  • Annica_B

    Jaaaaaaa!!!! Fan vad kul!!!! Du vet?! Hihihi... Sådär -pampig fanfar.... Han tassar in medan jag sover och ska bara kolla så filmen blev ok. Du kan ju tänka dig hur paff han måste blivit när jag med hög röst börjar trumpeta med.... Han skrattade så han höll på att trilla ihop på golvet.

  • Annica_B

    Hahahahahaha!!!!

    Fan vad fult...

    En annan gång låg husbandet och läste i sängen (jag sov, som alltid...) och när han vände sig för att lägga ifrån sig boken och släcka reser jag mig skitfort på armarna (ligger på mage) och stirrar på honom med skräckslagen blick och säger "Åh SHIT!!!! Wo-woooouw!!! (Typ oh-ooouw fast med w-ljud också) Sen lägger jag mig lugnt igen.



    *koko*

  • Annica_B

    Vart har de andra brudarna tagit vägen? Nån annan tråd som har OLW-chips, eller???

  • Annica_B

    Mycket snigelslem blir det.

Svar på tråden Oups, lite snabb... 2