• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Just det, fikar gärna på Coffee maniac, det var ett riktigt mysigt fikaställe! Och så har de ju min kära Bimbo Latte :D (kaffe med lättmjölk för er som undrar)

  • ~emma~

    Hej alla! Idag har det hänt grejor på bröllopsfronten! Jag var med tärnan och kollade på tärnklänningar, hittade förstås en underbar på Palm design så den köpte vi :) Och så klart övertalades jag till att prova en brudklänning, och åååååååhh... kände mig som en prinsessa. Nu vill jag verkligen ha den klänningen men den platsar inte riktigt i vår budget. Hrm. Jag har lagt upp lite bilder:
    spaces.msn.com/members/emmasutrymme/PersonalSpace.aspx%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!1p_GQnUMHDyXSodXUZ0iaUhQ!152&_c=PhotoAlbum
    Vad tycker ni?

    Svemerikanskt bröllop - självklart är du välkommen! Det gäller alla.

  • ~emma~

    Oj, det funkade inte riktigt. Men klicka på foton så kommer de upp.

  • ~emma~

    Kul att vi blir så många på måndag :)

    Tack för era kommentarer! Jag tycker också jättemycket om den axelbandslösa, tror att den går på ca 6500 med slöja och ändringar. Det är ju inte jättehemskt. Men 5000 är ju klart bättre ;) SimbaBimba, hur ser din klänning ut? Jag antar att den också är axelbandslös, men hur är den i övrigt? Broderi, släp etc?

    Och tror ni att man kan sälja klänningen sedan för ca halva priset? Eller är det dumt att räkna med?

  • ~emma~

    Jo, just det, du visade den på din kamera (eller var det din mobil?). Sorry, det hade jag glömt! Kommer tyvärr inte ihåg så mycket... har väl dåligt minne. Kan du inte ta med dig bild på måndag? Igen :)
    Och förresten, halv åtta är inget problem, vi sitter nog kvar länge.

  • ~emma~

    Nu funkar det! Vad kul att se dina bilder, och på katten Simba och din blivande! Nu minns jag klänningen - jättesnygg.

  • ~emma~

    Jag kommer också, det ska bli kul att se er! Smurfen, jag är mellanblond och har ganska långt hår, idag har jag jeans och svart stickad tröja med stor krage. Men jag tror inte att du kommer att missa oss!
    Ska vi andra ses där inne eller utanför?

  • ~emma~

    Puh76 - vi får ta en fika till efter nyår!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006