• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Kul att du mår bättre hjartat73. Jag mår också lite bättre men ska till doktorn snart. Skulle egentligen dit igår men min läkare var insnöad

    Så, vad ska ni andra hitta på i helgen?

  • ~emma~

    Vi ska till Halmstad. Bilen pajade såklart igår, men lyckligtvis fanns det ett fåtal tågbiljetter kvar.

  • ~emma~

    Ja, verkligen. Hoppas att det inte blir inställt bara :) Låter skönt att vara hemma och mysa...

  • ~emma~

    Tillbaka från doktorn, pencillinkur blir det, så ingen vild nyårsafton för mig! Bra att du påminde oss om nyårslöfte, *Smurfen*, får tänka ut något bra.

    Gott nytt år allihop!

  • ~emma~

    Hur gör man? - kul med någon jämngammal! När är det du ska gifta dig? För jag tror inte att du finns med på listan... Och din sambo är så välkommen, det hade varit kul med lite fler män här inne på BT tycker jag.

  • ~emma~

    Hihi, att stå för det mesta av planeringen själv, jag kan bara säga välkommen i gänget :D. Vi pratade om det sist vi fikade, att de flesta här inne får ta fram ett antal olika alternativ som man tillsammans diskuterar. Det mesta bakgrundsarbetet görs ofta av tjejen, men många gillar ju att ha det så! För mig är det helt ok, jag gillar att planera, bara min blivande är lite intresserad så.

    Jag lade till dig i listan:

    7 januari - SimbaBimba
    4 februari - Småland/Skåne Brud
    18 februari - bamsebull
    25 mars - norpis
    22 april - AnT
    13 maj - Jenand
    13 maj - Tejsan
    27 maj - pov
    27 maj - Sprallig
    27 maj - lillabunny
    ?? maj - *Smurfen*
    3 juni - Akkidakki
    3 juni - Vill bli gift
    17 juni - Swedie
    23 juni - Hur gör man?
    1 juli - ~emma~
    1 juli - jespers darling
    1 juli - Penny28
    8 juli - marie81
    8 juli - leson76
    15 juli - puh76
    15 juli - Bettan, Skåne
    29 juli - Isa
    29 juli - Svemerikanskt bröllop
    5 aug - hjärtat73
    12 aug - Izunia
    18 aug - blondie
    19 aug - Karin69a
    19 aug - Mbrud
    26 aug - Glücklich
    26 aug - happy!
    26 aug - finns i sjön
    21 okt - Anna25
    2 dec - Sandra_A

  • ~emma~

    Vi har bokat kyrka, restaurang och fotograf. Sett ut bestman, tärna och toastmaster. Handlat klänning till tärnan, lyktor till dukningen och lite sådant smått. Och så har jag min halvfärdiga klänning :) Så man har fått en del gjort, men har massor kvar såsom inbjudningar, ringar, frisör, skor, underkläder mm! Det är så otroligt mycket att tänka på, känns det som. Hur långt har du själv kommit?

  • ~emma~

    SimbaBimba - låter som en väldigt bra idé. Tror säkert att du kommer att behöva lite nedvarvning dagen innan ;) Hoppas du hinner komma in och säga hej på tisdag!

    Hur gör man? - vi gifter oss i Dalköpinge kyrka utanför Trelleborg. En liten lantlig kyrka där det får plats max 50 gäster, så där har vi gränsen för vår gästlista! Hur många gäster har ni, och vilken kyrka ska ni ha? Angående inbjudningar har jag ingen aning, är sjukt dålig på att pyssla :) Men något lila ska det vara eftersom det blir färgtemat. Om du kommer och fikar får du säkert se på förslag på inbjudningar (syftar då speciellt på hjärtat73 ;)). Hon har en riktigt användbar bok att titta i! Usch ja, inbjudningarna måste man ta itu med snart. Vi hade tänkt att skicka ut dem i mars någon gång, låter det för tidigt? Hur har ni tänkt?

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006