• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Lite :D men jag tror att jag förstår hur du menar. Hur trivs du i de "höga" ringarna? Jag provade sådana för första gången idag, och det kändes lite speciellt. Vänjer man sig vid känslan? Är det vanligt i Asien att männen har stenar i sina ringar?

  • ~emma~

    Puh76 - vilken söt vovve! Jättefina saker du hade foto på, gillade allting. Var har du fått tag på de brudskorna? Jag vill också ha med rundad tå, men hittar dem ingenstans! Till rätt pris i alla fall...

  • ~emma~

    Hur gör man? - vi ska byta ut förlovningsringarna, eller jag rättare sagt, eftersom min blivande tappat sin i havet. Nu vill vi ha varsin hög, bred ring i vitguld med raka kanter, och jag vill dessutom ha en smal ring med diamanter på rad. Det var dessa tre ringar som skulle kosta ca 15000. Eller så vill jag ha en som liknar Efva Attlings "wide and stars". En mycket bred ring med en rad små diamanter i mitten längs med nästan hela ringen. Svårt, det där!

    Gällande fotografen kommer vi att fotas samma dag, både en timme före vigseln och ca en kvart efter vigseln. Sedan tar han ju även sk reportagefoton hela dagen. Men jag håller med, det känns inte riktigt som att man har tid för fotografering! Hade ni annars tänkt att fotas en annan dag? Innan eller efter bröllopet? Kanske vid provuppsättningen?

  • ~emma~

    Puh76 - det var ju inget dåligt pris!

  • ~emma~

    Svemerikanskt bröllop - jaså, där ser man. Nej, man kanske inte ska bada i havet med dem, speciellt inte om ringen är lite för stor. Vad skönt att ha någon som filmar! Jag hade också tyckt att det hade varit roligt om någon ville filma lite, men vet inte vem jag ska fråga. Men det löser sig.

  • ~emma~

    Oj, ja då förstår jag dilemmat. Även om det kräver lite extra jobb kan det ju vara värt att fotas innan, så att ni inte behöver stressa ihjäl er på er stora dag. Vad är det för lek? Det låter lite spännande.

  • ~emma~

    Hur gör man? - Är det så att du ska vara inne i kyrkan och att din blivande ska förhandla om att också få komma in? Jag tycker absolut att du kan ha din mammas klänning, så länge du verkligen gillar den och känner dig vacker i den! Långa ärmar kan ju vara jättesnyggt. Hur ser den ut annars?

  • ~emma~

    SimbaBimba - vet inte om du går in här sista dagen innan bröllopet, men om du läser detta så lycka till! Hoppas att din dag blir en sagodröm! Glöm inte att NJUUUTA :) Kramar

  • ~emma~

    Du kanske har ett hotmailkonto, för i så fall kan man enkelt fixa en spaces eller msn groups-sida.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006