Vegetariska tråden!!
Hej, här är en till som äter veggokäk.
Valli: Färssåsen lät jättegod, ska prova den. Har du något tips på hur man tillagar tzay? Har sett de på Ica, men aldrig vågat prova...
Hej, här är en till som äter veggokäk.
Valli: Färssåsen lät jättegod, ska prova den. Har du något tips på hur man tillagar tzay? Har sett de på Ica, men aldrig vågat prova...
ok, jag ska prova. Kul med något nytt! Tack för tipset.
Det brukar vara gelatin i grädd-delen av princesstårta, för att få den mer fast. I pannacotta (visst heter det så?) och moussetårtor är det också gelatin. I många rätter kan man använda agar-agar (en slags alg i flingform) i stället för gelatin. Brukar finnas i hälsokostbutiker. Jag har dock inte provat själv.
Swiss: Haha, jag känner igen det där med "korvmoral". Min köttätande moster var uppriktigt förbannad över att det fanns sojakorv och vegetarisk färs i frysdisken, och fnös: "Är man vegetarian har man sagt nej till sånt där!" Öhhh, som om köttätare har patent på allt som är format som en korv eller finns i färsform?