Vegetariska tråden!!
Agnesjka:
Det lat ju gott med de dar tofubiffarna! Brukar inte vara sa fortjust i tofu annars, det smakar ju verklingen INGENTING.
Ar det nan som vet vad man kan anvanda istallet for agg i tex kakor och farsbiffar?
Agnesjka:
Det lat ju gott med de dar tofubiffarna! Brukar inte vara sa fortjust i tofu annars, det smakar ju verklingen INGENTING.
Ar det nan som vet vad man kan anvanda istallet for agg i tex kakor och farsbiffar?
melie
Låter som en vegetarisk samosa- indisk pirog kan man väl kalla det. Har inte lagat till det själv men hittade ett recept www.tasteline.com/default.ns&lngRID=3439
Den här fyllningen hittade jag på en engelsk/indisk hemsida (recepten där brukar vara "mer genuina" och inte "försvenskade"):
HET SAMOSAFYLLNING (förmodligen riktigt het)
4-5 kokta potatisar
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk chilipulver
1/2 tsk svartpeppar, finmalen
4 msk matolja
1 mellanstor lök, finhackad
1 dl gröna ärtor (ej på burk)
1 msk ingefära, färsk, riven
1 liten grön chili, finhackad urfröad
3 msk koriander, färsk, hackad
3 msk vatten
1 tsk korianderfrön, malda
1 msk garam masala
1 tsk kumminfrön, malda
2 msk citron juice
Vet inte om garam masala finns att köpa i vanliga mataffärer i sverige med det finns förmodligen i affärer där de säljer utländsk mat.
Hoppas att de påminner dig om de du åt i London!
Vad flörtgubben har där att göra har jag ingen aning om.