• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Paulinas

    Marie,

    blev det något med joakim i lördags?? nyfiken ju! :)

    Hoppas för din skull att ni fick en trevlig dag tillsammans! Blev det någon shopping på IKEA?

  • Paulinas

    Gumsigos,

    Ledsen att jag strulade till det i söndags, men det var så länge sen jimmy och jag var hemma tillsammans en helg, så ville njuta av det så mycket som möjligt! Vill dock gärna träffa er snart! Förhoppningsvis ses vi hos marie på lördag!

    Kul att höra att jobbet går bra, klart att du fixar det!!

    Hur går det utan chokladmaskinen? :)

  • Paulinas

    Min-ah,

    Tack för din tanke, vi hade det jättemysigt! Granen på rådhusplatsen var lika fin som förra året (då jimmy friade vid den!) :)

    Tre veckor till jul och lite ledighet för din del, se till att vila upp dig ordentligt!

  • Gumsigos

    Paulinas: Helt ok att ni inte kom, även om ja hade sett fram emot att träffa allesamman. Ble ju till slut ingen som kunde så det kändes inte lönt.

    Jag klarar mig bra utan choklad maskinen även om vi har en på nya jobbet. Går o tar lite te i bland bara ;) men det e ju kalorifattigt så det gör inget :D Ska egentligen väga mig i dag men helgerna e jobbiga me massa gott nu vid jul.... :( men å andra sidan har ja jobbat hårt o burit tungt i helgen så det jämnade ut sig på slutet.

  • Gumsigos

    Vi har faktiskt gått igenom hela bröllopet o nästan kommit fram till att vi kan göra så mycket vi kan just nu. Små grejor finns ju alltid men jag känner just nu ingen panik.

    Vi mailade Löderup i går och bokade o gav de en massa frågor o svara på, men det känns skönt att ha fixat lokalen, o med det slapp ja massa. De fixar en massa som dukning och dekorationer o sånt. De tar ju mat o tårtan me.

  • Gumsigos

    Kvar e o beställa kläderna, o sen att bestämma allt i detalj, när vad ska hända hur+hur alla dekorationer ska se ut; till kyrkan, buketterna och bordsdekorationerna, + vigselprogram, festprogram och placeringarna.

  • Marie06

    Paulinas

    Jodå jag träffa honom... det var så skönt... kändes som första dejten nästan man var nervös... vi fika tillsammans o prata, nästa träff blir "kankse" på Lördag då det är julmarknad på Jägersro kl 12... sen är det fest hos mig.

    Jag har åkt på en dunderförskylning så jag hoppas verkligen att jag blir bättre...

  • Marie06

    Vet bara inte hur jag ska hinna inhandla sprit... jag har fått ta extra på jobbet... ev får jag köpa endel på systemet.... lite blandad kompott...

    Nått speciellt man önskar?

  • Gumsigos

    Vi kan ju ta me själva Marie, så slipper du tänka på det. :)

    Hoppas vi me klarar oss o blir friska. Jag känner mig bra än så länge, men åker väl dit så det visslar om det. Mia va ju sjuk när vi träffa henne, du e förkyld, Klas e förkyld o tjejen ja ska vicka för e me förkyld. Så det e väl helt otroligt om ja klarar mig... :(

  • Marie06

    Godmorgon !

    Ny dag med regn i sikte =), ni ska inte ta med er sprit... jag fixar det... men har ni önskemål får ni hojta...

    Ta hand om er i vintervädret... och till er som e sjuka.... KRYA PÅ ER...

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!