• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Paulinas

    Ja, ring och boka tiden, som sagt, man behöver ju vara säker på sin sak innan man trycker något!

    Det känns som om många, iallafall här på BT, bokar tidigt så det är ju bäst att man själv också gör det, även om det kan kännas galet tidigt ibland!

  • fruerlandsson

    Gumsigos

    Visst var jag på julfesten! Jag och Enya (lillasyster) satt vid det långa bordet vid sidan av scenen. Jag hade vit skjorta och grå lång kofta. Tror inte jag såg dig.... Visst var de duktiga!
    Emmie var hon som låg gömd bak paketet till "jag såg mamma kyssa tomten"

  • Gumsigos

    hej alla

    Vi har bokat kyrka, kl 16, men ingen präst, behövs inte verkar det som hon ringer oss... men ringer nog innan så de inte glömt oss!! :S

    Klänning, tärnklänning(Julia) och hans kostym e bestämt, ska bara beställas. Värre med sonens, ska ju stämma med resten av oss. Slöja har ja, smycken har jag, fick urfint halsban och örhängen i strass i går, som jag tror ska passa tiaran som ja också har.

    Festlokal är bokat. Gästlistan är klar. Inbjudningarna är till hälften klara. Vi ska boka menyn senare, ska proväta den sen. Likadant med tårtan, de gör den med.

    Festprogrammen låter vi toastparet göra, vi gör bara utsidan. Sen ska vi göra dekorationer till kyrkan och vigselprogrammet. O så ska vi fixa underkläder o smink. Jag väntar med mina tills ja har klänningen o kunnat prova så jag vet vad ja kan ha under. Har annars kollat ut en korsett på nätet. Visst ja skor till alla fyra....

    Ja där e fortfarande en hel del att göra... men sånt som kan vänta lite, men jag tänkte att jag skulle beställa klänningarna nu i december, men det svåra är att uppskatta hur mycket Julia växer... nån som har ett bra tips?? :D:D

  • Gumsigos

    Ja men då gissa vi rätt, ja satt bredvid Malin, Jacobs mamma :)

  • Gumsigos

    Emmie va jätte duktig :)

  • fruerlandsson

    Ah, jag såg ju inte dig, frågade Emmie men hon var inte riktigt säker och man vill ju inte sitta och ballglo!
    Det var Alexander med, synd att musiken strulade lite bara...

  • Grisaknorr

    Hej Tjejer !!

    Nu kommer jag hänga här lite mer igen Jag ska va "toastmadame" på fruerlandssons bröllop Skit kul !! Så nu blir d å ordna !!

    Jag ä fortfarande sjuk... blir bara värre Men idag kom Mogge hem ifrån jobbet å hjälpte mig iaf. Tror att bara jag får sova å koppla av lite så blir jag bättre !!

    Så nu vill jag ha roliga tips på lyckad bröllops fest Inte här då, men på mailen morgan.lorentzon@bredband.net

    Kram på er alla

  • E+P

    Grisaknorr:
    Vad trist att det inte blev bröllop nu! Får hoppas det blir av en annan gång!

  • Gumsigos

    Tjejer när ska vi nu träffas nästa gång då??? Ja vill ha tjejträff me alla!!! :D:D:D

  • Paulinas

    Vad kul att du ska vara toastmadame Grisaknorr! Får jag några bra idéer så lovar jag att maila, har dock aldrig varit på ett bröllop så har inte så där jättemånga idéer... men något kanske dyker upp!

    Gumsigos, visst hade det varit kul med en liten större träff med många kristianstadbrudar! Får kanske säga ett datum i januari så får folk boka in!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!