• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Gumsigos

    Hej Tjejer! Tittar in en liten glutt så här från jobbet. Grisen, kul att ha dig här, roligt att vi blir fler.

    Vi har mycket klart redan, eller bestämt så vi bara kan beställa. Ska beställa min o dotterns klänning nu snart. Längtar redigt!! :D

    Vi gifter oss den 1Juli nästa år, så vi ligger bra till med planeringen. Skönt :)

  • Grisaknorr

    Meeeeeeeeeeeeen !! Jag vill ju va här å PLANERA MITT BRÖLLOP !!!!!!! Saknar å ragga billiga å snygga å roliga saker här... å nu när jag börjar bli frisk så orkar jag ju sitta här oxå !!

    Mupp Mogge säger ju till alla som frågar hur det blir att vi SKA gifta oss.... Snart går jag med på d igen *s*

  • Min-Ah

    Grisaknorr!

    Vad skönt att du börjar bli kry igen! Inte kul att vara krasslig!

    Jag förstår att du vill vara med och planera bröllop!
    Är ju kul att hänga här på BT (gissa varför jag inte kan slita mig härifrån, hi, hi!! - jag som ju redan är gift å allt!! )

    Hänger inte med riktigt i svängarna om vad som hänt mellan er...(Vill ju inte "rota i" privata angelägenheter, förstås! )

  • Amy1

    Grisen 06

    Kastanjelund är ju bara så superfint!!! Var där för några veckor sedan och åt julbord. Satt faktiskt och föreställde mig hur perfekt det skulle vara att ha bröllopsfesten där Men vi har bokat Villandsgården och är jättenöjda med det eftersom vi ska ha mestadels egengjord buffé. Annars har vi bokat fotograf (Dan Sköld), beställt min och min tärnas klänningar. Har även beställt inbjudningarna och planerar skicka dem i februari. Blir ni många gäster? Vi blir ca 40 st. Har tänkt lite på att ha en bukett som innehåller rosa rosor som bas, men inte något närmre. Hurdan klänning ska du ha? Jag har lagt in min och lite annat på min sida ifall du vill se:
    groups.msn.com/amysbrollop/brllop.msnw

    Amy

  • Amy1

    Nu har jag varit hos frisören
    Först pratade vi lite om hur bröllopsdagen skulle se ut, med tider och sånt. Sen diskuterade vi mina önskemål och därefter gjorde hon en provosorisk uppsättning och testade slöjan och tiaran på olika vis till uppsättningen. (Hon tyckte för övrigt att tiaran var jättevacker ) Svårt att beskriva själva uppsättningen.. På den stora dagen kommer hon rulla upp mitt hår på spolar innan hon gör uppsättningen. Jag har långt hår, en bit nedanför halva ryggen åtminstone, så något löshår behövs ju inte i alla fall Sen blir det en lite "rufsig" uppsättning ganska högt upp på huvudet med enstaka lockar som hänger ner. Det blir inget stramt utan rufsigt och klassiskt på samma gång. Har inte bestämt ifall slöjan ska sitta ovanför eller i uppsättningen, det var jättefint på båda sätten. Ja, vad kostar nu detta? Den här konsultationen + en till, uppsättningen, frukost/lunch och hjälp med påklädning kostar 1800 kr. Sen har de samarbete med en tjej som kommer och lägger makeup för någon hundralapp. Min tärnas uppsättning kostar ca 550 kr. Så nu har vi ett nytt datum, 22 april, då vi ska träffas igen och då kommer även tjejen som ska lägga makeupen att vara med. Då ska vi göra uppsättningen igen och ta lite bilder och bestämma exakt hur allt ska vara på dagen D Vilket projekt, va?!

    Amy

  • Grisaknorr

    Min-Ah
    Under ett bråk, inget värre än vanliga bråk, så sa han till mig att vi skulle ställa in. Han tänkte inte gifta sig... Som vanligt så efteråt så lådsas han som om inget hänt, men jag tänker ju inte en så viktig sak som ett bröllop bli något han ställer in så fort han blir sur (gäller å uppfostra ) Nu säger han ju då till folk att vi ska gifta oss, inget är inställt. Men mig har han inte tagit upp d med
    Så jag tog upp d igår... lite smått. Han vill gifta sig, den 19 aug... men frågan är... hinner man d ?? Kanske är bättre å ta ett nytt datum så man har bättre tid ?

  • Amy1

    Grisaknorr!
    Varför skulle ni inte hinna till den 19 aug? Bara ni får tag i lokalen och kyrkan igen så

  • Grisaknorr

    Amy1
    Det står fortfarande som preliminär bokat.. så d ä bara å skriva på ett kontrakt...

  • Min-Ah

    Grisaknorr!

    Håller då med dig om att det är märkligt att han säger till alla andra att ni skall gifta er och inget är inställt, men inte till DIG - sin blivande, som det ju berör allra som mest!
    Visst, bråk hör ju till vardagen och bråkar , det gör vi ju alla. Men att häva ur sig att ni skall ställa in en så STOR sak som ert bröllop...
    Sådant är väl ändå inte något man säger hur som helst!? Lite väl "vårdslöst", tycker jag!

    Men nu verkar det ju ändå som om ni är på rätt spår igen!

    Och - det är klart ni hinner planera till den 19 augusti!

    Vi gifte ju oss den 23 juli och började inte planera "aktivt" (boka kyrka, lokal, frisör etc) förrän i februari/mars, samma år!
    Var något hektiskt, men det gick ju!!

    Så - GO FOR IT!! Ni har ju kommit en bit på väg, redan!!

    Önskar er lycka till! Ge inte upp! Ingenting är omöjligt när man älskar varandra!! Låt kärleken segra!!

  • Min-Ah

    Amy1!

    Ååh, vilket bra "paket" med frisyr och make-up och allting!
    Låter som ett jättebra pris med!!
    jag fick ju betala 1300 kr för endast håruppsättningen - som jag dessutom inte blev nöjd med!!
    Min frisör gjorde ju inte alls som vi kommit överens om (du har kanske läst om det i en annan tråd här på BT?).
    Och då ingick ju INGENTING annat. Inte ens ett glas bubbeldricka eller nå'n liten vindruva...!!
    Inte ens make-up! Ingen påklädning eller något allt!
    Och inget rullande på spolar eller ens någon läggningsvätska...
    Hon använde ju endast locktång. En hel del lockar hade hängt ut sig redan till vigseln i kyrkan ett par timmar senare!!! Så attans trist!!

    Önskar jag valt ett ställe som ditt i stället!! Inget att göra åt nu!
    Det enda är att jag kan "varna" andra att välja samma frisör som jag!!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!