• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Marie06

    Fick ett sms imorse där det stod att han ville ha mer tid att tänka över saker o ting... och eftersom jag inte vill pressa honom så får han väl ta sig den tiden...

    Gör jag fel?

    Förlåt att jag stör er alla i era bröllopstankar...

  • Paulinas

    Oj, vad ni har hunnit skriva mycket på ett par dagar! Jag har varit så uppe i julförberedelserna att jag inte hunnit med BT... får inte hända igen! :)

    Håller med övriga Amy, att din frisör verkar super!! Jag har inte tagit tag i det än, har en i åtanke, men om hon inte kan ska jag nog höra av mig till din frisör.

  • Paulinas

    I helgen fick jag nog något liknande kalla fötter inför bröllopet. Jimmy hade somnat och jag låg och funderade lite... efter nyår är det bara 5 månader kvar, det är ju ingenting! Innan har det kännts som så långt fram att det inte varit riktigt verkligt.. men nu helt plötsligt händer det liksom! Jag vill verkligen leva resten av livet med jimmy, det är absolut inte det, men plötsligt blev jag så himla NERVÖS över hela grejen... någon annan som känner igen sig?

  • Paulinas

    Marie,
    verkligen tråkigt att du och joakim har problem, hoppas verkligen att ni löser det på ett sätt som är bäst för båda! Förstår att det är jobbigt att inte träffas när man är nykär... då vill man ju vara tillsammans varje vaken timme! eller minst ett par kvällar i veckan :)

    Du måste nog låta joakim få sin tid att fundera lite... super jobbigt jag vet, men det är nog enda lösningen.

    Håller tummarna för er!

  • Gumsigos

    Paulinas Jag kan inte säga att ja känner igen mig, tvärtom att ja verkligen längtar dit och att ja känner att ja har kontroll över allt :) Längtar dessutom till i kväll för då ska ja ta mått på mig o Julia så ja kan beställa klänningen...

    Frågan är om man ska sina exakta mått som man har nu eller om man ska justera dem... o det riktigt svåra e ju att veta hur lång Julia kommer o vara på Dagen D

  • Amy1

    Paulinas
    Jag kan känna igen mig i lite av det du skriver. Just att jag kommer på att det är ju egentligen inte alls så lång tid kvar! Kändes som en hel evighet när vi bestämde oss för att gifta oss den 7 augusti! Det har redan gått 4 månader sedan den dagen.. och vi har "bara" 7 månader kvar Undrar hur nervös man kommer vara veckan innan då?

  • Paulinas

    Ja, precis Amy! Just den där känslan att "shit, det är ju snart!" :)

    Jag hade nog lagt till en del på längden, lätt att fixa hemma sen ju. Däremot hade jag varit försiktig med att ange mindre mått än vad jag hade haft när jag beställde, värre att fixa!

  • Paulinas

    Jag ligger lite nere med bröllopet, men efter nyår ska jag göra klart mina inbjudningar, ska bli kul! Folk börjar fråga efter datum nu så det känna som om de väntar på inbjudan! Hoppas att många av våra vänner och familj kan komma!

  • Paulinas

    Marie,

    Hört något från joakim? Behöver du prata så var inte rädd för att ringa eller komma upp!

  • Gumsigos

    Vi ligger en månad efter er, så det kan va därför ja inte känner så, men tänker mkt på pengarna. Man e rädd att man inte ska få i hop det på slutet.... :S

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!