• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Marie, såg genom fönstren igår att du fått adventsfint, såg mysigt ut :) Hoppas att du är nöjd med dina nya gardiner och krukor.

  • Paulinas

    Jag förstår dig!! Jag vill ringa och beställa min också!! Men lugnar mig till efter jul, känns lite galet tidigt att göra det nu :) Men jag VILL!!

  • Paulinas

    jo då, jag har funderat! Ibland blir jag sugen, men är orolig för att kvaliteten ska vara dålig och då är det ju ändå bortkastade pengar. Eller att det inte ska bli som man tänkt sig. Jag vågar inte ens låta en sömmerska i sverige sy min klänning!

    Egentligen tycker jag att det är en kanon idé, men är för feg och så vill jag ha den klänningen jag sett. Där får man den insydd två veckor innan bröllopet dessutom och affären var trevlig... men visst, egentligen är det sjukt att betala 7000:- bara för klänningen, innan man är klar med skor, slöja , och så så är man ju uppe i 10 000:- GALET!

  • Paulinas

    Ok, imorgon kl 17.30 hos mig (jag ordnar lätt middag) och sen fikar vi hos Marie (hon ordnar lätt fika). Blir det bra?

    Vi räknar med att det blir vi tre (marie, gumsigos och jag), men alla andra är supervälkomna. Grisaknorr, du pratade väl om att du kunde den dagen? Du är i vilket fall väldigt välkommen, precis som alla andra!

    Hoppas att detta ska funka för alla! Om inte, skriv en rad så anpassar vi oss!

  • Paulinas

    Ja, soffan borde väl vara på väg i veckan? Hoppas att den kommer som planerat!

  • Paulinas

    Hmm, jag hade tyckt att det var jättemysigt med räkfrossa :)

    Räkor, baguetter, brieost, dippsås och lite kex och frukt... Någon mer som är sugen på det? (alla kan handla lite av varje och ta med sig)

    I senaste ICAs buffé var där ett gott recept på pasta med curry och räkor, inte testat det men det lät gott. Det hade kanske varit något?

    Eller så gör vi lax med grädde, soltorkade tomater och purjolök?

    Hemmagjord pizza?

    Vad tycker ni?

  • Paulinas

    Gumsigos, ett alternativ är ju att du står för vinet... om vi ska göra något som är jobbigt att ta med sig eller som ska förberedas... så fixar jag maten. Men det är upp till dig!

  • Paulinas

    ok, vad bra att du fixar gumsigos!! Tack!

    Ska och veckohandla efter jobbet, men då tänker jag inte på morgondagen då.

    För min del går det mesta bra, skriv ett par rader vad du kom fram till och om du vill att jag ska fixa några ingredienser. Jag har väl de flesta basvaror hemma skulle jag tro.

  • Paulinas

    Vad gulligt av dig att hjälpa mig i min jakt på den perfekta kronan gumsigos!! tack! :)

    Jag hittade den och det är bäst hittills.. men fortfarande inte riiiktigt vad jag tänkt mig. Skriver ner adressen så kan jag återkomma om jag inte hittar "drömmen"!

    Men det var faktiskt himla gullig, fin modell också! Du har god smak! :)

  • Paulinas

    Vad kul att ni pysslat! Det är så roligt att göra sånt tillsammans!

    Vi har inlagorna kvar, en stämpel som ska sitta på insidan och kuverten kvar, sen är inbjudningarna redo!!

    Kul att du tar med dig korten!! Jag behöver lite hjälp med formuleringen till min inlaga, kanske kan få lite tips av dig :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!