• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Gumsigos

    Nu har ja anmält oss till Ingvars! Det blir lite foxtrot o bugg först o valsen tar vi lite senare. Kostar 380kr/pers för ca 7-8ggr. Ska du hänga på Paulinas?!

  • caja

    Har ni någon koll på vad Ingvars tar för en valskurs? Vi ska ju gå salsakurs där nu, och det var ju bra pris på.. Valsen får vänta lite frammåt vårkanten för våran del

  • Gumsigos

    Caja när gifter ni er?

    Ingvar sa att vi tar valsen sen efter de två andra, de har egentligen inga valskurser, utom för bröllop. Vet inte vad han tar men kan tänka mig att det kostar ungefär detsamma.

  • caja

    Vi gifter oss 15:e juli, så det är ett litet tag kvar.. även om det känns som det är väldans massa kvar att fixa innan dess. Hur ligger ni till i planeringarna. Känner ni att ni har läget under kontroll? När är den stora dagen??

  • NovaUnique

    Hej på er Kristianstadsbrudar!
    Jag bor inte där i krokarna men jag SKA gifta mig där i krokarna och undrar därför om jag kunde få några goda råd av er?
    Jag är på jakt efter en frisör som kan göra min brudfrisyr. Men när man surfar in på eniro så finns där en uppsjö och jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Jag är ute efter någon som är bra på brudfrisyrer, som kan arbeta lite med löshår och som är ett lite "trendigt" ställe men som inte ligger i värsta gallerian med glasfönster runtomkring så att alla kan se en...
    Har ni några tips?
    Jag har kollat upp en som ligger i Degeberga (det är åt det hållet jag ska gifta mig), men har inget emot att åka in till Kristianstad om jag skulle behöva det...
    Kan ni hjälpa mig lite? Pleeeeaaaassseee?
    *kramar*
    /Nova

  • Marie06

    Hej Hej alla brudar ;)

    Det närmar sig med stora steg nu.... ja även som gäst så räknar man nästan dagarna :)

    Lycka till allihop.

  • Gumsigos

    hej Marie, kul o se dig igen! :)

    caja vi gifter oss den 1 juli o har bara 5mån o 21 dgr kvar!! Hjälp va tiden går :D:D

    Men ja känner mig ganska lugn ändå, mkt e fixat men det finns ju ändå mkt kvar o göra. Snart ska inbjudningarna i väg...!!

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Gumsigos, vi är redan inbokade på kursen! ska bli skoj!

    Ja, tiden går snabbt nu! Mindre än 5 månader kvar! Ska försöka fixa lite med inbjudningskort så att vi kan få ut dem till alla hjärtans dag.

    Nova...
    Jag har inte valt frisör själv än så har inget supertips till dig tyvärr. Hairline har dock fått DÅLIG kritik här, så undvik dem!

  • caja

    Gumsigos

    Ja, inbjudningarna ja.. det börjar bli dags att ta tag i det nu. När har ni tänkt skicka ut era, och hur lång tid har de på sig att svara?

    Ska jag vara helt ärlig har jag nog inte riktigt hajat vad som verkligen är på gång. Att man ska bli någons Fru, så häftigt!!

  • caja

    Paulinas

    Mindre än 5 månader.. oj, då är det inte långt kvar nu då. Vilket datum är det som gäller??

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!