• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • caja

    Så, då var det måndag igen då.. förstår inte att helgerna går så fort.

    Min-Ah.

    Vet inte exakt vilket hus det är ni har, men jag vet vart det ligger. Har varit in på Gittes Tygkällare, och blev helt förundrad över hur mycket de hade där. Nästa gång min kära mor kommer ner på besök måste jag ta dit henne, hon kommer bli helt salig. Kan ju passa på att höra med dig då, om du har koll.. smala sidenband, tror du att de har sådana där?

    Vet precis vad du menar med att ha en karl som jobbar mycket. Visserligen är inte Nicke egen företagare, men han ger verkligen allt för firman ändå. Antar att det blir ännu mer när man själv driver något.

    Paulinas.

    Hur gick det mer klänningsprovandet.. hittade du ngot mer snyggt eller är det fortfarande spets nixan som gäller? Den var i alla falls skitsnygg, och du har nog precis rätt former för att passa i en sådan modell.
    Klart du kan få in lite vinröda rosor oxå.. de går ju i sama färgskala iaf. :)

    Marie06

    Måste ju bara fråga.. bestämt något date datum än?... *nyfiken juh*

    Gumsigos

    Hur går det med klänningsbeställandet? Fått några tygprover än? Hade du förresten någon bild på din klänning? Jag måste nog tyvärr tacka nej till förslaget att samköra med frakten, vore ju ifs toppen, men känner att jag har fått så bra kontakt med Cinderella, samt att de har en klänning i sitt sortement som jag vill ha, så jag kör nog på det.

    Hade verkligen supertrevligt i lördags, så hänger gärna med på fler träffar framöver! Och om det är någon som känner för att ta en liten shoppingrunda på stan, eller en fika så vore det skoj det med. :)

    Hoppas förövrigt att alla får en riktigt bra vecka nu.. och att helgen kommer snabbt. Nu börjar det här inlägget bli lite väl långt, så So Long!

  • Gumsigos

    Hej alle samman!!

    Hade super i helgen, tack så mkt! hoppas fler kan komma nästa gång! Älskar våra träffar.

    Caja jag ska se om jag hittar en länk så du kan se den. Ska be om tyger snart, har inte pratat med dem på ett tag...

    När blir nästa träff??

    Usch, sitter kvar här på jobbet o sliter fortfarande, o känner mig smått febrig... har inte tid för sånt... ja vill ju på dansen på onsdag...!!

  • Min-Ah

    Paulinas!
    Tack!
    Hoppas ditt klänningsprovande gått bra idag!
    Du får ju berätta hur det gått!
    Vinröda roror är jättevackert! Går ju med de andra färgerna med!

    caja!
    Gittes Tygkälla ligger i "ena hörnet" om Gälltoftavägen/Åhusvägen, vårt hus i "andra hörnet" om Gälltoftavägen/Åhusvägen. "Yttre husen" i den T-korsningen kan man säga!

    Du och din mor är hjärtligt välkomna!
    Kommer ni en fredag eller lördag, så är jag ju här hemma och kan träffa er!

    Smala sidenband har de nog...
    Hur smala och vilken färg? Kan kolla med dem!

    Ja, att ha eget företag kräver ju mer än om man är anställd... Är man sin egen (och dessutom ej har några anställda) så kan man ju inte bara "lämna över till någon annan" och ta semester eller så!

  • Min-Ah

    Gumsigos!
    Hoppas du inte går och blir krasslig nu!
    Dansen hägrar ju, förstår jag!
    Krya på dig!

    hade också jättemysigt i lördags och jag ser fram emot ny träff!

    Vi får vväl komma fram till något nytt datum för det, så småningom!
    Jag har ju som vanligt lättast på helgerna!

  • Magnus brud

    Det verkar som att ni hade det mysigt i lördags. Det var så mycket som krockade, som jag kunde tyvär inte komma. Hoppas att jag kan vara med på er nästa träff. Allt är så stressigt nu.

    Jag börjar nästan bli orolig att vi inte hinner med att gifta oss nu. Vi har precis köpt ett nytt hus som är väldigt gammalt. Vi fattar inte riktigt vad vi ger oss in på. all renovering och alla pengar, hur ska vi ha tid att gifta oss. Ja, ja vi får väl se hur det blir med det. Det känns inte roligt att flytta fram bröllopet.

  • dahlis

    Magnus brud,

    Jag känner likadant. Vi har inte planerat något inte ens satt datum dock månad (sep), vi får se först var vi hittar lokal. Allt känns väldigt löst. Men jag hoppas det snart börja ta lite mer fasta former. Förresten var har ni köpt hus någonstans (har för mig att du bodde i Hässleholm?). Jag och min sambo flyttade till Stattena i somras.

    Är det någon mer än jag som har lite "scen"skräck?? Jag tycker verkligen inte om att stå i centrum och då att vara huvudperson på ett bröllop har jag inte riktigt förlikat mig med ännu (trots att det är mitt egna), men sambon vill ha fest.... Behöver nog många bra förslag när det närmar sig.

  • Magnus brud

    dahlis

    Vi bor i Hässleholm nu, på väster, men om två veckor flyttar vi till Tormestorp. Men vi kan inte flytta in i vårt hus, vi måste först byta ut köket och toaletten. Sedan får det andra komma efterhand. Så, det är bara att packa våra väskor och flytta hem till svärmor och svärfar som också bor i Tormestorp. Men det känns faktiskt bra. Då får vi mer tid till att renovera.

    Har precis pratat med Paulinas på telefon och då blev jag mer peppad att faktiskt genomföra bröllopet i september. Det som väger mest emot är att min syster inte kan närvara eftersom hon flyttar till Australien om två veckor, och kommer inte att komma hem till bröllopet. Synd!Så jag och sambon får väl prata lite till innan vi bestämmer oss.

  • Amy1

    Paulinas!

    Nixa klänningen var jättefin! Hur gick det idag?!

  • Paulinas

    Klänningen är beställd! *lycklig*

    Jag var som sagt på MBs igår, fick ett jättebra bemötande och förtroende för stället! Jag provade lite klänningar i hopp om att hitta något fint, bland annat provade jag 4 andra klänningar helt i spets. Alla var fina, men inte sådär så att man kände att JA! DENNA vill jag ha! Ni är ju själv blivande brudar, ni förstår säkert!

    Men jag hade ju sett och blivit förälskad i min spets-nixa och efter att ha pratat med dem om insömnad och att armarna skulle vara annorlunda så kände jag att det kommer att bli jättebra där och att klänningen kommer att bli super efter en del små ändringar. Så, jag beställde klänningen! Halva är betald och den kommer om ca 3 månader, känns kanon! Jag började ju bli lite stressad eftersom tiden lätt rinner iväg...

    Så tjejer, nu hör jag alltså till skaran med klänning! :)

  • Paulinas

    Caja, har du visat bild på din klänning? Det har du kanske, men jag har glömt... Har du lust att visa?

    Spännande att beställa i Kina! Jag ska på bröllop i augusti och funderar på att beställa en festklänning från Kina. Beställer ni via ebay eller direkt från Cinderella? Vet inte riktigt hur man går till väga. Är det svårt att använda paypal? (hmm, kanske inte heter paypal, men ni vet nog vad jag menar)

    Magnus brud,
    Det är klart att ni hinner med ett bröllop i höst! Ni verkar ha kommit en bra bit redan, så det är nog inga problem. Sen är det ju en annan fråga om ni VILL göra det nu, med tanke på din syster och att ni inte kan ge det all fokus med tanke på huset. Känn efter och gör det som känns rätt! Din tärna och din familj hjälper säkert mer än gärna till!

    Min-ah och ni andra!
    Klart att vi ska ha en träff snart igen, jag tycker att det funkar bra med lunch på lördagar eller en fika på söndagseftermiddagar. Bara till att bestämma nytt datum!

    Gumsigos och Caja,
    När ska ni beställa? Det måste börja bli hög tid eller nej? Riktigt spännande ju det här med Kina! Jag var ju där i höstas och där var verkligen mycket billiga och fina kläder, en kollega fick en kostym uppsydd för 400:- och då prutade han inte ens...

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!