• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Magnus brud

    Paulinas

    Är ni fortfarande sugna på att träffas den fjärde på kvällen. I så fall träffas vi ju på förmiddagen först och så antingen följer jag med dig direkt och Magnus kommer sen eller åker jag och Magnus tillsammans till er på kvällen. Vi kan ju laga mat tillsammans alla fyra.

    Föresten, jag var inne och tittade på din klänning igen. Den är verkligen jätte vacker. Den kommer att passa dig perfekt. Har Jimmy sett din? Magnus har inte sett min, han ville inte se den före bröllopet. Det känns roligt, men samtidigt vill jag visa honom vad fin den är.

  • Paulinas

    Josse,

    Vad kul att du hänger på den 4:e, och på kvällen så planerar vi för middag tillsammans alla fyra. Jimmy byter ju jobb den 1:e och har inte fått schema och sånt än, men det är det enda som skulle kunna stoppa det :)

    Nä, jimmy har inte sett bild på min klänning än, väntar nog med att visa tills dagen närmar sig. Eller kanske till och med tills bröllopsdagen, om jag kan vänta! :) Jag börjar redan längta tills klänningen kommer, och det lär ju dröja någon månad!

    Ska du ha slöja?

    Förresten, vad snällt att alla engagerar sig i mina blåbärsrishjärtan!!! Så fort jag har samlat på mig en hel bunke ris så kör vi en kväll hemma hos mig för alla som vill!

    Min-ah,
    Ja, hur går det med planeringen av resan. Kommer ni iväg i sommar? Förstår att det är en resa som ni vill göra innan barn! Vi ska inte heller försöka skaffa barn direkt efter vi gift oss, väntar nog iallafall ett par år (men man vet ju aldrig).

    Idag har jag en riktigt slapp söndag (jimmy jobbar), funderar på att sätta mig med något till bröllopet, men har inte riktigt energi till det. Ska göra mig en god soppa och se om energin kommer tillbaka!

    Ha en mysig söndagskväll!

  • Magnus brud

    Paulinas!
    Låter mysigt med en soppa! Själv var det meningen att vi skulle ha full fart med packningen idag. Men vi har ingen ork. Det ända vi har hunnit med hittills är att köpa tio flyttlådor. Så, ingen effektivitet här inte.

    Ska bli kul den fjärde. Det verkar som om Magnus och Jimmy kan komma bra överens. Magnus sa att Jimmy var jätte trevlig och lätt att prata med. Nu var kanske inte Magnus som trevligast i onsdags eftersom han hade ont i tanden (eller i hålet där tanden satt) och inte var speciellt positivt inställd till dansen. Han var ju lite negativ som du nog märkte. Men, men så är väl pojkar ibland.

    Slöja? Jag vet inte riktigt. Jag tror det. Det fanns en slöja som hörde till min klänning och det var faktiskt jätte fint. Problemet är att jag inte är jätte sugen på att ha slöja hela kvällen, så den måste gå att ta av. När jag provade slöjan hade jag lössläppt hår som var format i stora lockar. Det var faktiskt ganska fint. Men vi får se.

    Nu kom Magnus in igen efter en lite runda med Molle så nu ska vi äta. Vi hörs!!

  • Min-Ah

    Hej, Paulinas!

    Vi vet ju inte alls när vår (mycket efterlängtade) resa kommer att gå av stapeln!
    Är så himlans svårt när man har eget företag...
    Man kan ju inte bara lämna allting och ta semester hur som helst! Företaget sköter ju inte sig själv, precis! Och han har ju inga anställda som kan "hålla ställningarna" medan vi är borta...

    Just denna "baksida" med att driva eget företag är väl det som jag är lite "trött på" emellanåt, måste jag ju erkänna!

    Det är ju inte kul att resa iväg och att Roger bara känner sig stressad pga jobbet eller så...
    Han måste känna att han har "förberett" och odnat med jobbet så pass att han kan släppa det ett litet tag och kunna koppla av då vi är iväg!
    Inte det lättaste, det här!

    Han har ett par "projekt" (skall spela in några musiker uppe i mellansverige t.ex) nu denna sommaren.
    Så jag tror det kan bli stressigt att hinna med Korea nu...
    Vi får se när det blir!
    Förmodligen hinner vi ej heller detta året...

    Hur det blir, det får framtiden utvisa!

  • Min-Ah

    Magnus brud & Paulinas!
    vad roligt att ni känner varandra sedan tidigare! Vilket "sammanträffande"!!

    Ha det så kul den 4:e!!

  • Min-Ah

    Vi ses väl innan på dagen på BT-träffen, hoppas jag!
    Kul och träffa fler Kristianstadsbrudar!!

  • Marie06

    Hej mina vänner

    Jag svävar på rosa moln... ;) som ni förstår gick träffen jättebra.
    Han kom kl 13 och vi pratade om allt o skrattade... ibland blev vi helt tysta o bara tittade in i varandras ögon då pirrade det riktigt i magen... han körde hem vid 22.30 tiden... efter jag fölt honom till bilen o gett honom en varm o go kram.

    Under hela kvällen satt jag o funderade på om jag skulle våga ta hans hand... men jag kände mig framfusig på nått sätt så jag lätt bli... idag fick jag veta att han kände likadant... speciellt när vi tittade in i varandras ögon...

    Han är så fin... allt började med att han hade 4 rosor med sig o en ask choklad... sen betalade han maten vi åt som blev bakpotatis med räkor o annat gott....

    Nästa gång vi ses blir på Onsdag mina vänner.

    Många kramar från en kär vän!

  • Min-Ah

    Marie06!

    Åååh, ved kul att träffen gick bra!!!
    Är så glad för din/er skull!
    Grattis!

    Fortsatt lycka till på onsdag!!

    Kraaam!

  • Min-Ah

    Stavade lite fel!! "vad" skall det ju va' - inte ved!!

  • Marie06

    Tack Min-Ah

    Känns så fantastiskt att få va riktigt kär, riktigt så det finns fjärilar i magen.

    Inte ens städa är tråkigt... livet är bara så underbart... :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!