• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Paulinas

    Amy,
    vilka köpte du? De nya med fyra olika typer av hjärtan? De köpte vi... som sagt väldigt piffigt! :)

    Grisaknorr,
    Väldigt kul att se ett par rader från dig! Hoppas att allt löser sig och det blir bröllop i augusti för er del!

    Marie,
    Gillar ditt nya namn! :)

  • Paulinas

    Gumsigos,

    Jag har precis mailat och fått svar från en fotograf i Malmö som gör secret-box. Verkar bra! En tjej, tar 850:- och man får då en förstoring eller fyra halvstora bilder. Kolla hemsida: www.carolinejacobsen.com

    Man behövde fotoas ca en månad innan bröllopet, tar en vecka att få bilderna.

    Vad säger du? (eller någon annan som är sugen på en secret-box!)

  • Magnus brud

    Sitter på jobbet och har rast. Skönt! Men ska snart jobba igen. Men efter denna helgen hade jag behövt en veckas ledighet minst. Vi har ju flyttat från lägenheten i helgen. Man glömmer alltid hur lång tid det tar & hur jobbigt det är. Men nu måste det dröja länge innan vi flyttar igen.

    Bor ju hemma hos svärföräldrarna nu. Inte det roligaste precis. Men vi har börjat riva i köket nu, så man vill ju inte bo i den röran heller. Ska beställa kök i veckan. Så paus i bröllopsplanerna blir det ju nu. Men det ska bli väldigt roligt att träffas på lördag. Jag har ju inte träffat er innan så det ska bli kul att få ett ansikte på er. Är det fortfarnade kl. 11 på Duvanders?

  • Paulinas

    Hallå Josse!,
    Lite "strul" på lördag, vi måste klämma in ett kalas mellan fika på duvanders och middag med er på kvällen. Ingen fara för vår del, men det blir svårt att laga mat tillsammans. Hoppas att det är ok!

    Så himla spännande med ert hus! Förstår att det är det som är fokus nu och inte bröllop!

  • Paulinas

    Jag och jimmy har förresten varit och provat kläder till honom. Han var så himla snygg i allt, tycker jag som objektiv flickvän! :)

    Lutar faktiskt åt frack... klassiskt och stiligt plagg! Är inte så förtjust i frockcoat, och kostym vill inte Jimmy ha. Men inget bokat än! Ska fundera i veckan och boka så snart som möjligt!

  • Magnus brud

    Paulinas

    Tack för fikan!

    Nu är det snart dags för dans igen. Magnus ser faktiskt fram emot det. Jag är väldigt förvånad, men han tyckte faktiskt att det var riktigt roligt förra veckan. Så han vill stanna kvar på jägardansen efteråt nu på onsdag. Så det är väl bara att hänga på.

    Ska Jimmy jobba på lördag, eller är vi fortfarande inbjudna? Det ska bli väldigt trevligt om det blir av. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jimmy är faktiskt rikigt rolig. Även om inte allt var riktigt snällt, men man förstår ju att det inte var på allvar.
    Vi får bestämma närmare på onsdag.

    Förresten, vilken fin lägenhet ni har. Det var verkligen jätte mysigt och hemtrevligt. Men jag hade förvisso inte väntat mig något annat.

    Ha det så bra så ses vi väl på onsdag.

  • Paulinas

    Jimmy ska inte jobba, självklart är ni jättevälkomna! Ska bli skoj. Både magnus och jimmy är ju rätt lättsamma personer, blir roligt då! :)

  • Paulinas

    Dansen på onsdag krockar med bröllopsmässan på bäckaskog, synd! Jag och jimmy har funderat på att gå dit, men vi är inte säkra. Känns inte bra att missa dansen, jag behöver all träning jag kan få. Men jag hör av mig om vi inte kommer, annars räkna med oss!

  • Magnus brud

    Paulinas

    Är det redan på onsdag. Kanske man skulle till Bäckaskog istället. Får prata med Magnus

  • Gumsigos

    E det nån som vet hur dags på onsdag bröllopsmässan e på onsdag. E sugen på att gå dit, men den finns ju i Malmö med + billigare...

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!