• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Marie (Inte min tur än)

    Hej allihop

    Efter en helt underbar myshelg så är jag nu tillbaka i Krstd igen, jag har haft så underbart.

    I Lördags träffade jag hela hans familj, o det gick jättebra. Alla är så trevliga o vi hade jättetrevligt med mycket skratt. Dem verkade acceptera mig direkt.

    Jag o Ingmar... Ja vi blir bara mer o mer kära för varje dag som går. Han är absolut det bästa som hänt mig. O jag är så glad att känslorna till honom också är besvarade.

    I helgen hjälpte jag honom att välja färg till hans hall och trappa upp, känns som han gärna vill ha mig med i inredningen. Vi pratade också endel om framtiden och projekt som behövs göras med huset o trädgården. Det känns så skönt att vi båda verkligen går in på allvar för detta.

    Idag är det 2 veckor sedan vi bestämmde att vi ville satsa på detta, och dessa två veckor har varit dem bästa i mitt liv. På Onsdag ska han få träffa mina föräldrar o jag tror det kommer gå så bra, våra familjer är så lika varandra.

  • Min-Ah

    Marie(inte min tur än)!

    Jag är SÅ GLAAAD för er skull!
    Så skönt att det funkar så bra med hans familj också! Det är ju en viktigt bit det med!

    Fortsatt lycka till!

    Kram! / Sofia

  • Paulinas

    Marie,
    Verkligen kul att allt gick så bra i helgen (vet ju att du var lite nervös). Och vad kul att han får träffa föräldrarna på onsdag! Ser fram emot att höra om detaljerna från helgen, kanske tittar in på en kopp i kväll.

    Min-ah,
    Ser fram emot att se dina bröllopskort igen, tittade allt för snabbt sist :) Ochså glömmer man ju lite.

    Caja, hmm... länken gick direkt in till köp och sälj, men jag ska kolla runt lite och se om jag hittar kronan!

    Josse,
    Det var kul att se er i lördags, jimmy och jag hade en mycket trevlig kväll! Hoppas att du hittade lite kul på stan igår. Affärerna börjar ju fyllas med fina vårkläder, man blir sugen på shopping!

  • Paulinas

    Jag har tyvärr fått strul med musiken till kyrkan :(

    De killarna vi tänkt oss kunde inte den dagen, eller inte sångaren iallafall och det blir liksom inte så bra utan honom.

    Min-ah, du har kanske några bra kontakter? Hade verkligen uppskattat lite hjälp. Vi hade tänkt oss gitarr och manlig sångare.

  • Paulinas

    Caja,

    Jag hittade kronan! Men den är nog lite för mycket för mig. Jag hade tänkt mig lite med "spröt" typ, som en riktig prinsesskrona. Men jag har upptäckt att jag är alltför kräsen, har letat krona i hur många månader som helst! Och inte hittat något... :(

    Men, men hoppas att kyrkan kanske har eller guldsmeden där vi köper ring.. så ger inte upp hoppet om den perfekta kronan än! :)

  • caja

    Marie

    Låter som ni hade en toppen helg.. Härligt!! Så nu är det uppvisning av fynder för dina föräldrar som gäller.. spännande!!! Men med tanke hur bra allting verkat flyta på så här långt, kommer det säkerligen gå lysande! :)

    Josse

    Har du funderat något på om du vill med och lära sig lite om inbjudningskortmakerit nästa torsdag?

    Paulinas.

    Klart du inte ska ge upp hoppet om kronan än!!.. Är ju låååång tid kvar juh. ;)
    Hur gick det med prästen i söndags förresten?

  • Gumsigos

    Va kul det va o träffa er i helgen, vi va nere i Malmö på mässan. Superkul! Massor me folk förstås men roligt att få lite ideer, o så träffa ja folket på Hellkes, de vi köpte ringarna av, o fick 200kr rabatt på vigselringarna. Roligt :) Köpte även panuros bok med inbjudningskort o sånt nästan halva priset!

    Mitt i all glädjen släppte Eon en bomb! Sorry Caja... Superduperräkning som ja inte vet hur vi ska fixa.... så bröllopet, vet inte om det blir nåt bara för det... vill bara gråta o hur ska vi fixa betala räkningen....

  • caja

    Gumsigos

    Fy fasiken.. inte så man är alltid är stolt att jobba på det företaget direkt.
    Om du vill, maila mig ert kundnummer på carro@kristianstad.cc så kan jag kika på hur det ser ut, om allt ser ut att stämma eller om det är något som blivit galet. Sen vet jag att om man ringer kundtjälst så kan man få göra upp en avbetalningsplan om det är en stor räkning man fått.. vet inte riktigt hur det funkar. Är hemma idag, men kan kolla lite imorgon om du vill. Det ska säkert ordna sig tjejen! Klart det kommer kunna bli bröllop!!

    *kram*

    Köpte oxå Panduroboken.. men vet inte om det var så smart.. börjar ju få lite andra ideér nu juh..

  • Gumsigos

    Nja som det ser ut nu blir det nog ett mini-mini bröllop, men då blir vi ju ialla fall gifta :D Tyvärr blir det ju ingen fest... o så en massa besvikna vänner o släktingar Njaaa...

  • Marie (Inte min tur än)

    Så då har jag en grön hall... måste dock måla den en gång till men, det är ju det lilla jobbet.

    Ja detta med räkningar, tycker man får pengar i handen sen fösrvinner dem lika fort.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!