• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Gumsigos

    Nä tyvärr lillabunny, va sjuk den dan :(

  • Paulinas

    Tjejer!

    Jag tror att jag har löst det här med krona!

    Mamma ringde igår och frågade om jag skulle vara intresserad av att gifta mig i samma krona som henne. Hon hyrde sin krona i en guldsmedsaffär för 27 år sedan och sjunger nu i kör med kvinnan som ägde butiken, och hon trodde att den fanns kvar! Mamma ringde butiken, men de kunde inte svara riktigt på om de hade just den kronan för de hade en hel del kronor, men det fanns en god chans!

    Så tänka sig, jag kanske kan gifta mig i samma krona som mamma!! Jätte glad :)
    Vi ska till affären på tisdag och titta. Finns inte kronan kvar så har de kanske någon annan jag gillar, så det känns super!

    Kronan mamma hade är i vitt guld med vita pärlor på "topparna". Inte så långsmal som jag tänkt mig, men underbart söt ändå. Dessutom känns det ju riktigt roligt att jag kanske kan ha samma som mamma hade!

  • Paulinas

    Vad kul Caja att du beställt din klänning, kommer att bli super! Det var verkligen en fin klänning.

    Hur går det annars med planeringen för folk?

    Jag börjar känna att vi måste ta tag i lite "bokningar". Ska skriva en lista ikväll på saker som behöver göras inom en månad (typ boka frisör, smink, jimmys kläder, musik, dj etc...) Det börjar närma sig!

  • Paulinas

    Amy, funderar ni på att skicka inbjudningarna snart, eller de kanske redan har gått iväg?

    Min-ah, blev det lite mys på alla hjärtans i år?

  • Paulinas

    Våra inbjudningar gick ju ut på alla hjärtans dag. Inte jättemånga som hört av sig, men ett par vänner och min mamma så klart! :) Träffade en kompis igår som var helimponerad över inbjudningarna, kändes kul (särskilt eftersom det var en kille :) ) Det känns verkligen "verkligt" när folk börjar tacka för inbjudningar!! *lycklig*

  • Paulinas

    Gumsigos, vad kom ni fram till när det gäller bröllopet då? Blev det en bra lösning på det hela? *nyfiken* Har ju följt er planering i snart ett år... så känner att jag får lov att lägga näsan i blöt :)

  • Paulinas

    Marie,
    Du har inte friat till prinsen än? Det kanske blir bröllop den 27 maj iallafall? :)

  • Amy1

    Paulinas

    Inbjudningarna anlände som planerat på alla hjärtans dag Sambons mamma (hon visste inget innan) ringde inte förrän vid sju på kvällen då han hade samlat sig, hon hade börjat stortjuta när hon öppnade kuvertet. Och inte av olycka då Två av mina kompisar har hört av sig och tackat ja, men annars är det ingen direkt respons. Min släkt visste iof om bröllopet, så för dem var det ingen överraskning.

  • Gumsigos

    Hej alla!

    Va kul att ni fått ut era inbjudningar!

    Tänk vad lite bråk kan göra mycket!! Nu erbjuder han sig att göra än det ena än det andra till bröllop, och jag bara njuter. Faktiskt blir det nog inte bröllop, förrän 2007, men det känns rätt ok ändå, trots det.

    Min-Ah jag är dålig på smsa, jag köpte snäckorna i danmark och beställde på Panduro, men de va slut för tillfället. Rätt billiga där me, många för liten peng. 250st för ca 35kr.

  • Marie (Inte min tur än)

    Paulinas

    Nej bröllop får vänta... vi pratar endel om att leta efter ett annat hus.... men vi har inte bestämmt nått än... men vi är överens om att huset han bor i är väldigt litet o tyvärr väldigt dumt planmässigt... men husen i Lönsboda är ju inte så dyra... hoppas bara hans hus blir lättsålt i såfall. :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!