• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • caja

    "5:e låter bra för min del.. Skulle egentligen varit på spa behandling och relax med Nicke på Hälsa och Helhet den dagen.. men, han ska ut med jobbet på fredagen, och känner jag honom rätt är det bara dumt att boka in något alltöfr tidigt dagen efter. Så jag träffas gärna då! :)

    Magnus Brud

    Har tyvärr inget telefonnummer, men gå in på www.sv.se/nordostraskane så borde det gå att hitta där. Designa dina egna kort heter kursen och börjar kl 19. Jag måste kolla upp vart bara, hittar ju inte så bra direkt. :)

  • Gumsigos

    Va kul, känns som många kan den 25e

    Marie kommer du? Snäällla!! :D

  • caja

    ja marie.. du får ta och komma och berätta hur det går med nya kärleken.. vi är ju nyfikna juh. :)

  • caja

    Glömt berätta.. jag har beställt klänningen nu. Spännande!!

  • Marie (Inte min tur än)

    Gumsigos

    Jag jobbar extra den 25 och med tanke på min ökning på csn så måste jag jobba den dagen. Så tyvärr får jag nog tacka nej. Men om ni lägger det på en helg så alla ojämna veckor jobbar jag till 11. Jämna är jag i Lönsboda :)

    Jag lovar berätta mer när vi ses... han är verkligen underbar. Jag längtar sååå efter honom.

  • Gumsigos

    Kul Marie!! Vi vill höra en massa skvaller sen!! hihihi :D

  • Marie (Inte min tur än)

    BT Tjejer

    Hur går det med planeringen? Föresten skrev jag fel innan. Paulinas kommer hem idag... inte i Fredags...

    Usch just nu jobbar jag jättemycket... hoppas bara det ger bra med lön sen också... man känner det i kroppen om inget annat.

    Igår var jag i Lönsboda några timmar så vi planerar möblera om o även hur köket ska se ut. Jag satt igår o ritade lite... ska bli kul att höra vad Ingmar säger... :)

    Man kan bara sammanfatta mitt liv just nu JAG MÅR KANON :) :) !!!!

  • Magnus brud

    Marie (inte min tur än)

    Jag måste fråga. Det är inte så att din älskade Ingmar har jobbat på Hästvada skola? Är han väldigt lång och har glasögon. Det är en vild chansning. Men när jag gjorde min praktik på Hästveda skola fanns det en man som hette Ingmar och kom från Lönsboda. Kanske kanske inte. Vilket fall som helst är jag jätte glad för din skull.

  • Magnus brud

    Paulinas!

    HAr ni haft det skönt! Trodde väl det. Själv har vi haft en väldigt tuff vecka. så igår åkte jag hem till mina föräldar för att vila upp mig. Magnus har ändå jobbat och sovit hela helgen. Det är verkligen avslappnande att komma hem. Man myser lite. Men nu är det snart dags att åka hem till svärföräldrarna igen.

    Har ni bestämt hur ni ska göra med dansen? Vi kan väl höras av innan onsdag.

  • Paulinas

    Då var man tillbaka efter lite semester! Vi har haft det jättebra, superkul aktiv semester! Men vi kom hem i natt så man är ju lite seg på jobbet idag. Har dessutom massor att göra... jaja, tar en kopp kaffe till!

    Jo, josse vi missade dansen, åkte på kvällen till Sälen. Nu på onsdag har vi styrelsemöte med basketen och dessutom är jag inte så sugen på dans... känner mig lite som en svikare, men nu när man missat en gång så känns det extra jobbigt!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!