• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • caja

    Planeringen.. ja ni, det går ju sådär kan man säga. Fick efter mycket längan äntligen hem papprena till inbjudan idag.. och så var de fel!!! Det har blivit någon miss, så vi har fått 60 av varje enkelkort av inbjudan och tackkort istället för dubelvikta. Gissa om jag börjar känna halvpanik. Men, min kontakt där ska försöka ringa runt imorgon och se om de kan fixa nya... jobbigt att vänta bara. Är så avundsjuk på er som lyckats få iväg era redan :)

  • caja

    Paulinas

    Låter ju verkligen toppen det där med kronan! Är riktigt fint på något sätt att använda samma som sin mor.. Vet att min mamma sparade sin brudklänning om ev jag ville ha den en gång, men.. ja, de gifte sig -84, så du kan ju kanske själv gissa vad det är för stuk på den. :)

  • caja

    Gumsigos

    Låter trist att ni kommit fram till att skjuta på bröllopet, men visst förstår man. Antar att man tappar lite av gnistan att planera något sådant efter det där. Jag skickade ett mail till dig idag med ett namn, och som sagt.. mitt tips är. Ring honom! (om ni inte redan pratat med honom förstås)

  • caja

    Min-Ah

    Eftersom jag nu nästan fått tag på inbjudningarna så börjar det närma sig ett besök i Rinkaby för min del. Vet du om de har mycket satinband att välja på därute? :) (Tunna.. typ 3mm tror jag)

  • caja

    lillabunny

    Hallå och välkommen till en toppentråd! (tycker jag som är rätt ny här jag med) :)
    Tyvärr var det nog ingen av oss som var på mässan i Bäckaskog vad jag hört. Var själv i Malmö istället för att bli inspirerad.

  • Grisaknorr

    Inne å snooooookar runt bland alla er brudar Gör jag ganska ofta nu... Tänkte ta upp planeringen i små doser på obestämd tid... Så jag har kommit en bit på vägen den dagen det kommer på tapeten igen, vilket blir -07 misstänker jag

  • Min-Ah

    lillabunny!

    Hjärtligt välkommen till vår Kristianstadstråd!

    Är en "gammal", redan gift brud, som "hängt kvar" här på BT (och på BT-träfffarna) för att jag trivs så bra!

    Gifte mig 23 juli 2005!

    Bäckaskog är superfint!! Underbar miljö!
    Har varit där med jobbet (Musikskolan i Ö. Göinge) och haft konferens och ätit. De har god mat där!

  • Min-Ah

    Paulinas!

    Neeej, det blev inte nåt speciellt på Alla hjärtans dag...
    Fick (som vanligt) inget av maken...

    Jag brukar ju ge honom någonting, men jag var också dålig på det i år får jag erkänna!

    Men det kändes ju inte riktigt jättekul när jag ju i princip redan visste att j´jag inte skulle få någonting av honom...

    Men man borde ju "fira alla hjärtans dag" alla dagar, egentligen! Viktigast är ju att visar att man älskar varandra - Ofta!!

    Och han fick sig faktiskt några rejäla extrasmällkyssar av mig på morgonen innan jag körde till jobbet i tisdags, ha, ha!!

  • Min-Ah

    Paulinas!

    Hoppas de har kvar samma krona som din mor hade på sitt bröllop! Det skulle ju vara helt underbart om du kunde få ha den!!

    Vad blev det för din/er del på Alla Hjärtans Dag?

  • Min-Ah

    caja!

    Vilken färg vill ni ha på satinbanden?
    Kan kolla vad de har!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!