• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!
    Nu är gamla tråden stängd, så här kommer en ny tråd för oss Kristianstadsbrudar! Nya och gamla hälsas välkomna!

  • Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!
  • Min-Ah

    dahlis!

    Instämmer med Paulinas.
    beror ju mycket vilken årstid/datum man skall gifta sig hur pass svårt det är att hitta lokal/kyrka!
    Väljer man ett populärt datum som t.ex påsk, Pingst, midsommar,jul/nyår, så måste man nog kolla tidigt.

    Vi bokade kyrkan i början av mars (gifte ju oss 23 juli) och reeddan då var den mycket populära lokalen Villandsgården i Fjälkinge redan bokade sedan kanske några månader tillbaka! De som skulle vara där hade varit ute i mycket god tid!

  • Marie06

    Hej Allihopa

    Idag ska det bestämmas vilken dag jag och I ska träffas. Det lutar åt Lördag. åååå ni annars inte hur bra detta känns, precis detta pirret som jag så länge velat ha har infunnit sig. Men GUD man blir inte kär i en kille genom sms o telefon kontakt.... det är inte klokt isåfall... men BRA känns det helt klart och jag längtar jättemyckett tills han ringer och vi bestämmer. Så jag hör av mig i eftermiddag...

  • Gumsigos

    Va kul Marie!

    Himla fin klänning Caja! Din me Paulinas! Caja - det är enkelt att betala via Paypal, har gjort det många ggr o funkat varje gång.

  • Gumsigos

    Den e me så himla fin! Tur man har slutat kolla... ja hade ju aldrig kunnat sluta villa haaa :D:D

  • Marie06

    Hej igen

    Så nu är Lördagen bokad från kl 13... gissa om jag är super lycklig... tror nästan jag är lyckligare än er här ;) hihi...

    Längtar nått enormt tills Lördag...

  • Gumsigos

    Roligt o höra!! Marie :)

    gubben va me första gången på dansen igår, han va nervös men kom rätt snart in i det o han höll me att vi får nog öva lite hemma me, på den där tekniken ;) Roligt att han me gilla det!

  • Paulinas

    Vad fina klänningar alla har hittat, så roligt!! De är ju ganska olika (för att inte säga mycket :) ) men alla är superfina på sitt sätt och kommer att passa den blivande bruden som handen i handsken!! :)

    Nu när klänningarna är utvalda är det ju dags för tillbehören! Nästan lika roligt (och svårt) det! Jag är på jakt efter en krona om jag hittar en enkel som jag gillar, annars får det bli tiara här också. Sen ska man ju hitta lite fina underkläder och smycken. Ska ni ha slöja? Jag är lite osäker på om jag ska ha..

  • Paulinas

    Marie, så roligt! Förstår att du ser fram emot lördag! Lova att berätta efteråt.

    Gumsigos,
    Ja, igår var det faktiskt riktigt roligt (eller inte fruktansvärt iallafall :) )
    Jimmy tycker nog också att det är ganska roligt, han var nästan mer positiv än mig när det gällde att gå igår, jag var lite tveksam. Men nu kör vi på hela kursen, lika bra! Och sen är det ju dags för valsen, det ska bli kul. Det är ju nästan därför som man är där. Vi måste välja ut en fin vals som vi ska ha bara!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!