• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hallå!

    Håller med, bäckaskog är jättefint! Vi hade en avslutningscermoni med middag där med jobbet som jag arrangerade, bäckaskog var super att jobba med! Maten var god och servicen ok (tog rätt lång tid mellan rätterna och vi var inte så många... ca 45 personer, men annars var allt jättebra!)

  • Paulinas

    Atelje MB är bra, jag tror dock att jag har hittat min känning i Lund i Millan's butik, superservice av en trevlig kvinna!

    Ska åka till Lund någon gång i januari och titta igen, är den lika fin som jag kommer ihåg slår jag till och köper den då, lika bra att ha den saken fixad!

  • Paulinas

    Det är super gott! Man skär till kött och grönskar i små bitar, sätter maten på pinnar (som är en del av fonduekittet) och så har man en "gryta" med kokande buljong (tror jag att det är) och sen doppar man sitt kött och grönsaker tills det är färdigt. Hmm, svårt att förklara! :) Men gott är det.

  • Paulinas

    Finns på duka iallafall...

  • Paulinas

    ja, fonduekit kan vara en bra bröllopspresent! Snart dags att skriva önskelista ju! :)

    Det här med att läsa...det är en viktig och rolig del i ens liv, men just nu är jag lite trött på hela den akademiska världen! Pluggade i 4 år på högskolan och började jobba på samma institution direkt efter nästan och jobbar där än :) jaja, snart ska jag väl också bli vuxen och lämna skolan! :) Nä, skämt åt sido, har ett superjobb, trivs utmärkt i skolvärlden. Kul att du ska börja läsa igen Amy!

  • Paulinas

    Visst kan man få lite ångest kring pengar! Allt kostar ju och slutsumman stiger snabbt! Min sambo är betydligt lugnare, jag blir däremot lite orolig, vill ju inte vara helt barskrapt efter bröllopet direkt...

    Jag är inte så rädd för att vi inte har pengarna, snarare för om det är vettigt att lägga så mycket på ett bröllop? Då lägger vi ca 50-55 tusen. Mat, dricka, kläder, ring, musik, fotograf... allt det kostar ju rätt många tusenlappar, men vad göra? Man kan ju inte direkt hoppa över något...

  • Paulinas

    Ring, ska bli kul att titta på! Vi gör nog det nog i mars någon gång... Vill ha en rödguldsring som är liknande förlovningsringen men med någon sten, har sett lite olika i tidningar som jag gillar, ska bli kul att titta på i verkligheten! Vill ha en ganska enkel.

    Du då Amy?

  • Paulinas

    Ja, jag vill nog också ha flera små stenar istället för en stor.. tycker det är rätt snyggt när det är ett par små stenar på rad, alltså rakt över ringen, inte runt om...

  • Paulinas

    Jag har min förlovningsring alltid, tar kanske av en en gång i veckan när jag gör köttbullar eller så :) vill ha min vigselring alltid också!

  • Paulinas

    Tar en paus i städningen och säger hej till alla!

    Hoppas att julen har varit skön för alla, snart är det dags för nyår, ska bli kul!

    Min-ah, hoppas att det går bra idag! Tror säkert att du blir kanonfin!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!