• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Vad kul med lite nytt folk här! Välkomna eller vad man nu säger så här i en tråd :)

    Vad roligt Min-ah att du blev nöjd med ditt hår! Alltid kul att vara fin till nyår. Vi firade hemma hos kompisar här i stan, var mycket trevligt.

    Idag är första dagen på jobbet sedan den 21 december, lite segt, men skönt att komma igång! Har en del som ligger på hög och väntar!

    Tänk, nu är det bara 5 månader tills det är dags med bröllop för vår del! Helt plötsligt är det dags att ta tag i saker och ting! Måste försöka få inbjudningarna klara iallafall och gästlistan, inte det lättaste!

  • Paulinas

    Hmm, josse? Känns som om jag mycket väl vet vem du är, men har kanske fel? Sjöstrand?

    Ett riktigt roligt sammanträffande i så fall!! Har saknat dig och så träffas vid på nätet i en bröllopstråd!?

    Jaja, bäst att inte skriva mer om det är fel Josse :)

  • Paulinas

    Min-ah,

    Vilka fina bilder du lagt in. Du ser så glad ut på alla bilder!

  • Paulinas

    Min-ah,

    Skönt för dig med en vecka ledigt till! Hoppas att du känner dig utvilad nu efter jul och nyår så att du orkar med ditt jobb i vår, du verkade rätt "färdig" i höstas stackare!

  • Paulinas

    Smurfan86,
    Grattis till ett händelserikt år! :)

    Hur ser dina planer kring bröllop-dop ut då? Bestämt kyrka än?

    Gumsigos min vän,
    Hur har du det!? Länge sen jag såg ett par rader från dig, hoppas att allt är bra och att du fortfarande trivs på nya jobbet.

  • Paulinas

    Josse

    Ja, visst är det lustigt att vi skulle stöta på varandra här! Jätteskoj! Ser också väldigt mycket fram emot fredag, det var ju flera år sedan sist!

    Och kul att vi ska gifta oss samma år! Där har vi ju lite att prata om :)

    Det verkar som om ni har kommit en bit i planeringen, roligt. Vi har bokat kyrka och lokal och fotograf... det andra ska vi ta tag i nu efter alla helgdagar. Vi gifter oss pingst, 3 juni, så tiden börjar rinna iväg lite!

  • Paulinas

    Visst är våren härlig! skönt att du mår bättre Min-ah!

    Jag och jimmy diskuterade lite musik igår, jättesvårt att bestämma sig för vilka sånger man ska ha i kyrkan! Vi har ett par vi gillar, men vågar inte riktigt säga hundra vilka vi vill ha på bröllopet... Har ni andra svårt med det också? Eller är det bara vi som är veliga? Om ni bestämt, vilka sånger, in-och utgångs musik och ev. dikter/böner ska ni ha?

  • Paulinas

    Det här med danskurs verkar ju bra! Jimmy kan dansa något så när men jag är hopplös, behöver också kurs!

    Ja, vi funderar starkt på att gå på bröllopsmässan, verkar trevligt, men visst ganska dyrt och det verkar inte ens ingå tilltugg.. jaja, om vi har möjlighet den dagen tänker vi iallafall åka dit!

    Jo, vi har tänkt ha solosång, blir ju ganska kort annars. Har inte riktigt hittat rätt artist eller sånger riktigt än, men vi är på väg!

  • Paulinas

    Min-ah,

    Du är jättefin i ditt hår! Jättesöt! Mjäll brukar ju försvinna snabbt om man använder lite mjällschampo, så det är nog ingen större fara även om det givetvis är irriterande!

    Ja, just det ja! Vi måste ju ha en träff nu i januari! Som min-ah skrev så pratade vi ju om en lunch den 14:e (alltså nu på lördag), hur många kan? Jag kan!

  • Paulinas

    Jag tycker att det är kul med en lokal bröllopsmässa, det är ju här man vill ha tips om blommor och smycken eftersom man troligen kommer att handla det här... Dessutom är bäckaskog väldigt mysigt!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!