• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Ja, har sett dem på postens hemsida, inte supersnygg men helt ok! Hoppas att posten på domus har fått hem dem!

    Jag pratade precis med gryts församling, och prästen är upptagen den dagen så nu är jag prästlös! :( Men ringde sen kristianstadförsamling där jag är medlem och de ska försöka hitta en präst, men många var lediga. Hoppas att vi hittar en präst! Måste ju veta innan vi skickar ut inbjudningarna, kanske måste vi ändra tiden (prästen kunde 14, men det känns alldeles för tidigt!) Jaja, det löser sig nog, men tur att jag ringde nu och inte väntade ännu längre! Kyrkan är iallafall bokad och det är bara vi som gifter oss den dagen, känns bra! Jag frågade hur nära vigslarna läggs om fler vill gifta sig den dagen, men han svarade att det hade han aldrig varit med om och att bara 5-6 par gifter sig i Gryt varje år... bådar ju gott!

  • Paulinas

    Gumsigos,
    Jo, de hade en präst men han var redan bokad. I kristianstad församling finns fler präster, några är lediga och några kanske upptagna. Pratade med dem igår och de skulle se vad de kunde göra, ska återkomma idag!

    Saknade förresten er på dansen igår!

  • Paulinas

    Hoppas att kvällen blev trevlig Marie!

    Dahlis, tråkigt att du inte kan den 4:e, men som sagt, vi tar snart en ny träff!
    Vi ska ha vår fest på Brunnen i Arkelstorp.

  • Paulinas

    Amy,
    vilka köpte du? De nya med fyra olika typer av hjärtan? De köpte vi... som sagt väldigt piffigt! :)

    Grisaknorr,
    Väldigt kul att se ett par rader från dig! Hoppas att allt löser sig och det blir bröllop i augusti för er del!

    Marie,
    Gillar ditt nya namn! :)

  • Paulinas

    Gumsigos,

    Jag har precis mailat och fått svar från en fotograf i Malmö som gör secret-box. Verkar bra! En tjej, tar 850:- och man får då en förstoring eller fyra halvstora bilder. Kolla hemsida: www.carolinejacobsen.com

    Man behövde fotoas ca en månad innan bröllopet, tar en vecka att få bilderna.

    Vad säger du? (eller någon annan som är sugen på en secret-box!)

  • Paulinas

    Hallå Josse!,
    Lite "strul" på lördag, vi måste klämma in ett kalas mellan fika på duvanders och middag med er på kvällen. Ingen fara för vår del, men det blir svårt att laga mat tillsammans. Hoppas att det är ok!

    Så himla spännande med ert hus! Förstår att det är det som är fokus nu och inte bröllop!

  • Paulinas

    Jag och jimmy har förresten varit och provat kläder till honom. Han var så himla snygg i allt, tycker jag som objektiv flickvän! :)

    Lutar faktiskt åt frack... klassiskt och stiligt plagg! Är inte så förtjust i frockcoat, och kostym vill inte Jimmy ha. Men inget bokat än! Ska fundera i veckan och boka så snart som möjligt!

  • Paulinas

    Jimmy ska inte jobba, självklart är ni jättevälkomna! Ska bli skoj. Både magnus och jimmy är ju rätt lättsamma personer, blir roligt då! :)

  • Paulinas

    Dansen på onsdag krockar med bröllopsmässan på bäckaskog, synd! Jag och jimmy har funderat på att gå dit, men vi är inte säkra. Känns inte bra att missa dansen, jag behöver all träning jag kan få. Men jag hör av mig om vi inte kommer, annars räkna med oss!

  • Paulinas

    Vi har ett stämplat hjärta baktill på kuverten, det kanske kan vara något för er också Amy? Jag arbetar på våra inbjudningar för fullt, äntligen är vi överrens om texten i inlagan och idag ska jag börja skriva ut och färdigställa, känns super!

    Bäckaskog ja, vi är lite osäkra. Har en danskurs då som inte känns så kul att missa. Vet inte riktigt hur vi ska göra! Antagligen hoppas vi mässan och går på vår dans.

    Jo, som sagt min blivande provade ju kläder igår. Vi gifter oss om ganska så exakt fyra månader och han tyckte att det var dags att boka om man ska hyra kläder! Han sa även att i juli och augusti var det i stort sätt kaos, så hade jag varit som er så hade jag försökt fixa kläder till killarna så fort som möjligt!

    Vad har ni tänkt er att era män ska ha för kläder? Vi tänker ju frack, men det kanske är för "stiligt" när vi har klädkod mörk kostym i övrigt? Killen i affären tyckte dock inte det...

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!