• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Jo, vi planerar att skicka våra inbjudningskort idag. Har alla utom två färdiga... svårt att hitta adresser. Ska försöka komma hem så att jag hinner lägga dem på lådan, känns kul! Och lite pirrigt :)

    Har helt kopplat bort bröllop ett par dagar, riktigt skönt. Ska dock ringa och fixa lite i veckan, jimmys kläder och förhoppningsvis frisör och smink. Måste också jaga musiker!

  • Paulinas

    Marie,
    Jo, nu är vi hemma igen! Kul att höra att allt går så bra med Ingemar. Vi kan väl höras i kväll!

  • Paulinas

    Alla 40 inbjudningar kom iväg igår, känns jättebra! Hoppas verkligen att alla kommer fram. Nu börjar bröllopet verkligen kännas som på riktigt. Känner mig nästan lite nervös.

    Marie,
    Det där med vad man ska ge på alla hjärtans dag är lite klurigt. I fjol gjorde jag en tipsrunda i lägenheten med frågor om oss och man hittade frågorna genom att förstå ledtrådar som tex "väskan jag köpte i spanien" och i just den väskan låg nästa fråga. Riktigt roligt! Och i slutet fanns en present (en karma sutra (hur stavar man det?) bok :) )

  • Paulinas

    I år blev det kort och choklad på kudden (han jobbar em och sov när jag gick). Får väl fixa något roligt till han kommer hem. Vi har ett album där vi klistrar in biljetter, foto, vykort etc från roliga grejer vi gör tillsammans och den börjar bli full så tänkte köpa en ny och lägga den gamla brevid så att i kan titta i den och minnas tillbaka lite... Och så lite god fika till det.

    Jaja, det var mina alla hjärtans tips. Jimmy brukar vara duktigt. Smycke och blommor eller så. Vi får väl se om han hunnit fixa något i år!

  • Paulinas

    Gumsigos,
    Det kan säkert bli ett bra bröllop, mer personligt till och med! Lycka till med planeringen ikväll!!

    Min-ah
    Håller tummarna för att de blir en ros eller ett fint kort för din del ikväll då! :)

  • Paulinas

    Som det kan bli! Han har kanske så höga förväntningar på alla hjärtans dag så att det är därför som han blir sjuk!? :)

    Han får krya på sig!

  • Paulinas

    Fredag blir jättebra. Ska vi säga kl 19? Hemma hos oss då. Ska bli spännande att träffa Ingemar!

    Blir det BT-träff den 25:e? Hade varit skoj. Det verkar vara många som kan den dagen!

  • Paulinas

    Tjejer!

    Jag tror att jag har löst det här med krona!

    Mamma ringde igår och frågade om jag skulle vara intresserad av att gifta mig i samma krona som henne. Hon hyrde sin krona i en guldsmedsaffär för 27 år sedan och sjunger nu i kör med kvinnan som ägde butiken, och hon trodde att den fanns kvar! Mamma ringde butiken, men de kunde inte svara riktigt på om de hade just den kronan för de hade en hel del kronor, men det fanns en god chans!

    Så tänka sig, jag kanske kan gifta mig i samma krona som mamma!! Jätte glad :)
    Vi ska till affären på tisdag och titta. Finns inte kronan kvar så har de kanske någon annan jag gillar, så det känns super!

    Kronan mamma hade är i vitt guld med vita pärlor på "topparna". Inte så långsmal som jag tänkt mig, men underbart söt ändå. Dessutom känns det ju riktigt roligt att jag kanske kan ha samma som mamma hade!

  • Paulinas

    Vad kul Caja att du beställt din klänning, kommer att bli super! Det var verkligen en fin klänning.

    Hur går det annars med planeringen för folk?

    Jag börjar känna att vi måste ta tag i lite "bokningar". Ska skriva en lista ikväll på saker som behöver göras inom en månad (typ boka frisör, smink, jimmys kläder, musik, dj etc...) Det börjar närma sig!

  • Paulinas

    Amy, funderar ni på att skicka inbjudningarna snart, eller de kanske redan har gått iväg?

    Min-ah, blev det lite mys på alla hjärtans i år?

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!