• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Våra inbjudningar gick ju ut på alla hjärtans dag. Inte jättemånga som hört av sig, men ett par vänner och min mamma så klart! :) Träffade en kompis igår som var helimponerad över inbjudningarna, kändes kul (särskilt eftersom det var en kille :) ) Det känns verkligen "verkligt" när folk börjar tacka för inbjudningar!! *lycklig*

  • Paulinas

    Gumsigos, vad kom ni fram till när det gäller bröllopet då? Blev det en bra lösning på det hela? *nyfiken* Har ju följt er planering i snart ett år... så känner att jag får lov att lägga näsan i blöt :)

  • Paulinas

    Marie,
    Du har inte friat till prinsen än? Det kanske blir bröllop den 27 maj iallafall? :)

  • Paulinas

    Min-ah,

    Du har otur du med ditt hår, stackare :(
    Hoppas att Capelli är bra att ha med att göra och hjälper dig!

    Alla hjärtans dag ja, jimmy jobbade em så vi firade inte så mycket, men det stod rosor på bordet och ett fint kort när jag kom hem. OCh så hade han gjort ett godis snöre (bundit fast mina favoritgodisar på ett snöre och hängt det från vasen). När han kom hem från skiftet hade jag gjort en "mysbricka" med allt hans favorit snacks.. så lite firande blev det! Men håller med om att viktiga är inte presenter utan att man visar lite extra att man tycker om varandra, och det kan man göra på många olika sätt!

  • Paulinas

    Nu har jag lektion om 5 min, skriver mer sen :)

  • Paulinas

    Visst är det viktigt med bra relation till mannens familj. Jimmy har ju skilda föräldrar som har nya sambos sedan tio år, så jag har ju fyra svärföräldrar plus jimmys två bröder med sambos! Tycker att det funkar bra. De tycker om mig och jag tycker om dem (ok då, jimmys tvillingbror är kanske lite störig :) )

    Ja, visst ska det bli kul ikväll. Ska bara ta mig igenom 3 lektioner idag, har paus i den första nu. Lite jobbigt...men helgen väntar ju. Fin fint!

  • Paulinas

    Jag gjorde en lista lite snabbt på fem minuter igår över saker vi bör göra de olika månaderna som är kvar till bröllopet... Vi har lite att stå i! Innan feb. är slut ska vi boka jimmys kläder, krona, smink, hår, musik till kyrkan och bröllopsnatt... Jobbigt att behöva ta så många beslut, men vi måste börja beta av en del grejer för att få det att gå ihop i slutet!

  • Paulinas

    Ja då, ni ska få göra blåbärsrishjärtan! :)

    Jag är glad att jag har er, dyker något upp så vet jag var jag kan vända mig! Tusen tack för er vänlighet.

    Nä, dags för sista lektionen idag! (kör samma för tre olika grupper, börjar snurra i huvudet :) ) Sen är det helg!

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Lördag ja, vad säger ni? Jag är ju i stan så jag tar gärna en fika. Duvanders kl 11.00? Passar det?

    Idag ska jag till Hässleholm och träffa mamma och titta på krona, håll tummarna för att det går bra! :)

    200 m Caja, det var inte lite det! :) Blir lite nyfiken på hur dina inbjudningar ska se ut, men kanske du ska ha band till festprogram och så också?

    Josse, vad tråkigt att ni också hoppat dansen!! Men vi lärde ju oss lite, eller hur!? Det låter fantastiskt med broderade inbjudningskort!! Kommer att bli super. Har ni funderat på form och färg på korten?
    Kort tar längre tid att göra än vad man tror, börja i tid!

  • Paulinas

    Vad kul med en ny "pysslare"! Välkommen. Och vad roligt att ni håller på att leta hus, "magnus brud" här köpte hus för mindre än en månad sedan, så ni har ju en del gemensamt! :)

    Det verkar ju som om där är en hel del som är intresserade av fika på lördag, kul! Hade varit roligt om ni tagit med er provkort, tidningar eller annat pyssel ni håller på med! Jag kan ta med mig mina inbjudningskort och början på festprogram. Och sen har jag en del "förbrukade" bröllopstidningar som jag tar med mig som ni mer än gärna får låna om ni inte har tidningarna själva.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!