Inlägg från: Grönt är skönt |Visa alla inlägg
  • Grönt är skönt

    Stenungsund 2006 Del 2

    För övrigt är jag på löjligt bra humör idag! Har själv haft smått ångest över inhandlandet av brudklänning... och idag hittade jag den! Så nu hänger den här hemma! Weeeee

  • Grönt är skönt

    Linslus: Det blev en ForeverYours, lite draperad och axelbandlös, helt galet, för egentligen ville jag absolut inte axelbandslöst, men så provade jag den, och det kändes bara sååå rätt!
    Hittade den på Svahns i Kungsbacka, fick komma innan de öppnade, så det var bara jag och en till tjej i butiken. Damen som hjälpte mig var verkligen jätterar och väldigt serviceminded! Jag provade massa olika!

    Tråkigt att din klänning fastnat i kontrollen, men då vet su ju i alla fall att när den kommer så är den välsydd!

  • Grönt är skönt

    Augustibrud: T's kläder är redan klara, han ska ha sin uniform på sig.

    Om du ska åka till Svahns så rekommenderar jag verkligen att ringa först, så att du kanske kan få komma innan de öppnar! Det kom väldigt många och skulle prova efter de öppnade, så det var skönt att ha hunnit prova en del innan. Så är det ju skönt att få all uppmärksamhet från personalen också!

    Hoppas att Hemligt får en alldeles, alldeles underbar och oförglömlig dag!

  • Grönt är skönt

    Jaha... då har vi bestämt oss för att byta präst då... Vi gjode ett "hemligt" besök på gudstjänsten idag för att kunna få en känsla för prästen som skulle viga oss...och nu har vi alltså bestämt oss för att hitta en annan...

    Om det är någon vänlig själ som kan rekommendera en trevlig, lite modernare präst, gärna kvinnlig, som står med fötterna på jorden (alltså inte alltför högtravande) och gärna har lite humor så får ni gärna tipsa oss!

  • Grönt är skönt

    Linslus: Jepp, det är den prästen...
    Svärmor har ju varit "vänlig" nog att måla upp en förskräcklig bild av honom innan, dock visste vi ju att hon tenderar att överdriva en aning...
    Men hur som helst så kändes han inte så rolig, vääldigt högtravande och gammaldags (även om det inte ens var i närheten av så illa som svärmor antydde). Det finns säkert de som tycker att hans stil passar dem, men min magkänsla skrek bara "neeej". Han kändes helt enkelt inte som någon som jag skulle vilja ha ett vigselsamtal/vigsel med. Det skulle kännas så mycket bättre med en lite modernare präst.
    T's syster hade en väldigt bra kvinnlig, ganska ung konfrimationspräst därute, så vi tänkte försöka få tag på henne. Problemet är bara att vi inte vet vad hon heter och systern bor för närvarande i Spanien. Men det finns ju e-post, så vi kan nog få fram namnet!

    Hoppas bara att vi kan hitta nån som inte blivit uppbokad redan!

  • Grönt är skönt

    En annan fråga, när jag ändå är igång! Var fixar ni era brudbuketter? Har ingen koll alls på duktiga florister tyvärr, varesig i Stenungsund eller Göteborg... hehe, fast det känns som ett litet problem i sammanhanget!

  • Grönt är skönt

    Vera08: Stort grattis till din examen! Tack för floristtipset också!

    Linslus: Tror att vi måste betala kostnaden själva om vi fixar annan präst, men det är det värt i så fall! Det känns lite typiskt, för vi bytte ju datum på pastorsexpeditionen för att vi skulle slippa krångla med att hitta en egen präst... Men hur som helst är vi glada att vi valde det datum vi valde... trist med prällen bara!

    Angående Kullens så har T också sagt att dom är bra där (han har sommarjobbat där för massa år sen), det var mest jag som var skeptisk (helt i onödan, har aldrig ens varit in där). Men jag ska definitivt göra ett stop där nästa gång vi åker förbi! Synd att jag inte frågade tidigare, så hade jag kunnat gå in där idag, det var ju faktiskt öppet! Tack för tipset!

  • Grönt är skönt

    Vera08: jag vet inte riktigt, jag hade tänkt mig en relativt billig, typ 1000:- Tycker att det känns lite bortkastat att lägga mer, sen har jag inte lyckats komma på vad jag vill ha för bukett heller. Vi har brun/rosa/gräddvit som färgtema, och det känns inte helt lätt att hitta blommor som passar till det. Om det nu är så viktigt att buketten passar in i färgtemat.... gaaah vad jag velar!

  • Grönt är skönt

    SaT: Jepp, tyvärr är det "han den omtalade"... fast man ska ju iofs inte döma nån på förhand, det är ju helt och hållet min åsikt att han inte är så kul! Mitt tips är att kolla när han håller gudstjänst och sen åka dit och känna efter! Men som sagt, min åsikt är att han är väldigt gammaldags...

  • Grönt är skönt

    noll koll: Den församling vi (jag) talar om är morlanda pastorat... som iofs inte är min hemförsmling...

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2