Inlägg från: Grönt är skönt |Visa alla inlägg
  • Grönt är skönt

    Stenungsund 2006 Del 2

    Orustbrud: Tack för tipset! Har faktiskt varit inne där en gång och såg då när en av tjejjerna gjorde ett jättefint arrangemang (fast inte till bröllop). Svärmor bor ju i Henån, så jag kanske ska höra mig för lite... Risken finns att det blir lite väl lång omväg för att hämta den, eftersom vi kommer åka från Gbg på bröllopsdagen!

  • Grönt är skönt

    Hemligt: Grattis från mej med! Låter som att ni hade en helt perfekt dag! Grattis igen!

  • Grönt är skönt

    Gahhh! Svärmor ringde just och meddelade att hon hade börjat förbereda för dukningen!!! (och bland annat köpt servetter)... aaah...inte i vårt färgtema såklart! *andas djupt och försöker att inte få ett utbrott*... Meningen var att hon skulle hjälpa till att duka, med de saker som vi ger henne!

  • Grönt är skönt

    Linslus: Oj, vad dåligt av din svärmor! Hur sjutton kan man lova något och sedan ändra sig! Förstår hon inte hur mycket planering som ligger bakom ett bröllop??? Blää för knäppa svärmödrar! (även om min faktiskt kan vara väldigt gullig emellanåt, så finns det verkligen egenskaper som kan göra mig galen)

    Vart har ni (alla) tänkt åka på bröllopsresa? Vi planerar att åka till Malaysia (Perhentian och KL), ska beställa flygbiljetter snart! iiiii... Jag LÄNGTAR!

  • Grönt är skönt

    Hemligt: Tack snälla för att du delade med dig av era fina bilder! Ni var verkligen jättetjusiga och ser superlyckliga ut! Gillade din klänning jättemycket!

    Lycka till i framtiden! (Även om vi kanske "ses" på forumet emellanåt!)

  • Grönt är skönt

    Orustbrud: Tack så mycket för informationen! Nu har vi dock lyckats hitta en annan präst (tillslut) så det känns lite snopet!

  • Grönt är skönt

    Linslus: Hon heter Ingegerd Blom (kommer från Fässbergs församling) vi har inte haft ett personligt möte med henne än, men det verkar lovande i alla fall (och hon kunde vårt datum). Känns riktigt bra faktiskt! Det var en annan kvinnlig präst som rekommenderade henne.

  • Grönt är skönt

    Alla morlandabrudar! Har ni fått bekräftelsen från pastoratet ännu? Jag har inte fått nån... dom sa att den skulle komma i slutet av januari ju...

  • Grönt är skönt

    gnizz: Vi har bokat svit på Stenungsbaden, fast utan att ha kollat hur dom ser ut! Lite korkat kanske, men vette katten om det jag kommer att fundera över på bröllopsnatten är hur sviten ser ut! Hehe

    SaT: Den präst som jag talat om tidigare (och som vi har valt att byta ut) kan du hitta på Morlanda pastorats hemsida (kyrkoherde)... jag har dock absolut ingen aning om vad han skrivit på för olika listor. Vi hörde en del rykten innan, men jag tycker att man ska ge folk en chans. Vi åkte ut på en gudstjänst och bildade oss en egen uppfattning och bestämde därefter att vi ville ha någon annan. Mitt tips till er är att göra det samma, alltså besök en gudstjänst, eller be att få träffa honom innan ni bestämmer er! Kan vara värt att tillägga att om man väljer att ta en annan präst än honom så måste man också skaffa en egen kantor... Fast det brukar ju vara lite lättare att fixa än en ny präst...

  • Grönt är skönt

    SaT: Oj 40 mil! Ja då förstår jag att ni tycker att det bli lite väl mycket att åka för att gå på en gudstjänst! Men å andra sidan kan ni ju faktiskt ringa honom också, det uppmanades vi att göra av pastoratet!
    Hoppas att det löser sig för er i alla fall!

  • Grönt är skönt

    gnizz: Jag vet faktiskt inte hur stor sviten är... Men vi bokade något som hette "bröllopspaket", i det ingick boende (i svit), sen utcheckning, blommor, frukost på rummet, mousserande vin och en fruktkorg. Priset för detta var 1245pp vilket jag tyckte var ett bra pris.

    Såg förresten att ni också hade bokat Beatrice Larsson som fotograf! Det har vi med! Ska ni fotas ute? Hur katten gör man i så fall om det regnar? Fast det löser sig nog, Beatrice verkar vara väldigt flexibel och initiativrik!

    SaT: Jag håller tummarna för dig!

  • Grönt är skönt

    Orustbrud: Jepp, vi ska också på mässan i helgen, troligtvis på lördag!

  • Grönt är skönt

    Vad roligt att ni planerar en liten fikaträff! Hade gärna kommit förbi och sagt hej, men bor lite för långt bort tyvärr...

Svar på tråden Stenungsund 2006 Del 2