Inlägg från: evig trohet |Visa alla inlägg
  • evig trohet

    Jag är sååååååååååååååå bebis-sugen

    jag är såååååååååååååååååååååå bebis sugen, men killen vill inte ha barn, varje dag ser jag lyckliga mammor gåendes med barnvagn eller så ska dem ha barn när som helst, det gör ju inte att jag blir mindre sugen på det.Är det värt att göra slut med killen bara för att man är sååååååååååååååååå bebis-sugen.?Min mamma säger ofta att hon vill ha barnbarn, pappa har inte sagt något men jag vet att han också vill ha.
    Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Jag är sååååååååååååååå bebis-sugen
  • evig trohet

    Han vill aldrig ha barn, vi har varit tillsammans från och till men i tre år

  • evig trohet

    Jag har faktiskt fundearat tusen ggr på att göra slut, jag sa till han senast nu i helgen att jag vill ha barn , men han sa fortfarande att han inte vill.Han sa till och med "ska vi göra slut", men jag sa nej.Min bästa kompis mitt ex vill att vi börjar om igen och han har sagt att han vill ha barn med mig, men grejen är att han röker och jag kan inte vara i hop med en som röker. det luktar så illa, dessutom har han inget jobb men vi får se vad som händer.
    Jag är bjuden på fest till hans kompis på nyår och kompisen tjatar hela tiden med att han vill att jag ska komma så att vi kan bli tillsammans igen.

  • evig trohet

    Jag är fortfarande kär i han, jag älskar han och han har sagt att han älskar mig.
    Min nuvarande är 40 och jag 25, visst jag drömmer även om att åka utomlands för att plugga men jag kan inte riktigt släppa han min bästa kompis.Jag fick ett meijl av han tidigare i kväll att han ser mig som sin bästa kompis .

  • evig trohet

    Nokana
    han VILL ALDRIG ha barn, han o barn går inte i hop inte djur heller.han tycker han är för gammal för barn , han är 40.
    det är tråkigt för jag älskar barn jag har en kill-kompis, ahno hans fru har två lljuvliga barn om jag brukar busa med, dem ÄLSKAR det.Dem vill att jag ska krama dem hela tide, det är såååååååååååååååååå mysigt

Svar på tråden Jag är sååååååååååååååå bebis-sugen