• L-N

    Jag är sååååååååååååååå bebis-sugen

    är det så att han aldrig vill ha barn eller bara just nu?
    Hur länge har ni varit tillsammans då?

  • L-N

    bara INTE just nu, ska det stå

  • L-N

    om jag skulle föreställa mej mitt liv så, att jag vill ha barn men inte min partner, så måste jag säga att jag skulle lämna killen ifråga... Jag tycker att barn är så pass viktigt för mej att jag inte vill "välja bort" dom. Men det kan ju va svårt att lämna sin partner också...men man kan ju alltid hitta en ny kille, ens barn är alltid ens barn.
    Hoppas su inte tar detta på fel sätt, men om ni har varit tillsammans från och till så är kanske inte ert förhållande så "stabilt", och då kanske det inte är så smart att skaffa barn med just den personen? Men nu vet ju inte jag hur era liv ser ut, det här tycker jag bara utgående från vad jag tror mej veta av dina inlägg...

  • L-N

    jag tycker att du ska dumpa din nuvarande..om du ändå har funderat på det. Han "hindrar" dej från nåt du vill med ditt liv. Tänk då om ni e tillsammans tills ni blir så pass gamla att du inte längre kan få barn. Så tar det slut, och då har du varken barn eller partner. ditt ex då som röker...kanske han kan sluta för din skull..? Det gjorde min pojkvän när vi blev tillsammans. Han har iof börjat lite smått nu igen, men det ser jag inte längre som ett skäl till att inte vilja va med honom. håller med om att det luktar illa, speciellt när man inte röker själv.

    Men hur känner du för ditt ex då? kär? förälskad?

Svar på tråden Jag är sååååååååååååååå bebis-sugen